Peglanje - da se vidi koncept

pikax

Buduća legenda
Poruka
36.427
Drage forumašice haljinice se neće opeglati same i svi to dobro znamo.
Da li peglate u fulu, ivice sve, unapred sve ispeglano, poređano komada pedeset ili probegavate metodi koju sam, čini mi se, ja izmislila :
*Da se vidi da je peglano* ?

Dakle, objektivni posmatrač na ulici ne može reći zasigurno da niste opeglane i vide se ravni delovi i niko ne može opovrgnuti da ste to kodkuće obavili majstorski, a potom sele u auto naprimer. S druge strane imate uštedu vremena i električne energije.

1688986654069.png

Molim za kvalitetnu diskusiju.

Da li peglate u fulu, ivice sve, unapred sve ispeglano, poređano komada pedeset ili probegavate metodi koju sam, čini mi se, ja izmislila :

Dakle, objektivni posmatrač na ulici ne može reći zasigurno da niste opeglane i vide se ravni delovi i niko ne može opovrgnuti da ste to kodkuće obavili majstorski, a potom sele u auto naprimer. S druge strane imate uštedu vremena i električne energije.

Pogledajte prilog 1375513

Оперем веш и спакујем у ормар, пеглам по потреби, ако морам.
90 посто ствари које носим се не пеглају.

Pogledajte prilog 1375513

Pa odprilike kao i ti, brzinski zagladim da se baš ne pozna trag štipaljki za veš na garderobi. Košulje peglam detaljnije, a ima stvari koje ne peglam uopšte. :D

Сећам се моје бабе кад сам била дете, она је и гаће пеглала.
Живот је прекратак да се знојим за глупости.
Моја мајка је све пеглала. Од оних бесмислено дугачких и широких завеса преко целог зида до гаћа.
А постељину и крпе је штиркала.
И све је то лепо док не кренеш да легнеш у картон, или док картоном не кренеш да пребришеш тањир :rotf:

Моја мајка је све пеглала. Од оних бесмислено дугачких и широких завеса преко целог зида до гаћа.
И све је то лепо док не кренеш да легнеш у картон, или док картоном не кренеш да пребришеш тањир :rotf:
Ух, штиркаље, заборавила сам да је то и постојало, ужас

Isto i moja, samo bez štitkanja.
Sećam se jednom mi je pokazivala bakine neke labudove ko na postolju , milje neko..pa kad se uštirka stoji gore ko labud pravi 3D. :lol::lol::lol: Ono treba videti.

To mi je poznato, ali od bake. :lol:

Posteljinu, deciju garderobu, muzevljeve kosulje i majice peglam odmah, jer kod njih nije guzva u ormaru.
Kod mene je toliko sabijeno da sam videla da mi ne vredi peglati haljine, kosulje i sl, jer pre nego sto ih obucem opet moram malo da ih popravim, tako da moje stvari koje mi vise na ofingeru peglam tek pre nego sto ih obucem.

Back