Pegla za veš

joksiii555

Obećava
Poruka
89
Zdravo, planiram da kupim novu peglu za veš,a nikada ranije nisam koristila parnu nego onu staru običnu. Htela bih da me usmerite šta je bolje za kupovinu: obična suva pegla ili ove nove parne pegle?

Takođe da pitam da li posle peglanja, da li odeća ostaje vlažna pa je moram dodatno sušiti, ili ostaje suva kao normalno?

Kad se koristi parna pegla, da li se mora sipati destilovana voda ili može obična voda iz česme?

I da li postoji neka pegla 2 u 1 koja može i suvo i parno peglanje? Uopšte nisam u toku

Hvala unapred na savetima!

IMG_1169.png

Ovakvu imam. Potpuno zadovoljna.

Beko pegla SIM 3122 T 2200W

Zdravo, planiram da kupim novu peglu za veš,a nikada ranije nisam koristila parnu nego onu staru običnu. Htela bih da me usmerite šta je bolje za kupovinu: obična suva pegla ili ove nove parne pegle?

Takođe da pitam da li posle peglanja, da li odeća ostaje vlažna pa je moram dodatno sušiti, ili ostaje suva kao normalno?

Kad se koristi parna pegla, da li se mora sipati destilovana voda ili može obična voda iz česme?

I da li postoji neka pegla 2 u 1 koja može i suvo i parno peglanje? Uopšte nisam u toku

Hvala unapred na savetima!
Svaka pegla na paru,moze da pegla i bez nje.Bitno je kod pegli na paru obavezno paziti na kojoj se temperaturi sta pegla,a ves je suv,kao i peglanjem obicne pegle.Desilo ti se da nesto kad peglas sa obicnom peglom nesto od vesa moras da pofajtas i to ispari,tako i ovo ispari sa parom koja izlazi.Imas sada raznih vrsta.Nekada je Rowenta bila zakon,sada to vise nije skucaj.Samo sreca,kako i na sta naletis.

Back