B
Boni1
Gost
Sta mislite o njegovim kultnim filmovima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alien:Jedan od najve?ih režisera današnjice, šta više re?i. Svaki njegov film je remek-delo.
. Mijesanje melodrame,sapunice, svega i svacega ali kod njega je sve super ukombinovano da nam se cini da jednostavno ne moze biti drugacije
. Tesko da se ikada radnja nekog njegovog filma moze prepricati i shvatiti smisao istog. Sve je puno boja i emocija, bez gledanja se ulazi u banalnost, a toj rijeci kod Almodovara nema mjesta... Obozavam ga!
ja ne volim praviti neke velike razlike medju njima,mada se mora priznati da je pricaj sa njom film koji je na mene ostavio najjaci utisak.ono sto almodovara razlikuje od drugih je cinjenica da je tip umjetnik i da na slican nacin posmatramo umjetnost.obicne stvari nam se desavaju u zivotu a film kao uostalom i slikarstvo i sve vrste umjetnosti upravo sluze da nam prikazu svijet ili zivot na jedan drugaciji nacin.pomalo je nastran ali posto je to umjetnost i treba da bude.sve drugo bi ga pretvorilo u americki tip i predvidljive lagane tipove a samim tim i filmove.Da , naravno! Verovatno zato sto je poslednji!anaconne:Sto pominjete samo "Pricaj s njom" jel neko gledao "Cvet moje tajne" ili "Sve o mojoj majci" a tek "Kika".......

bethy:Ne bih se složila sa tobom. Činjenica je da je malo udaljeniji stilski od nekih starijih ostvarenja. Medjutim, rekla bih da je jedan od njegovih najemotivnijih filmova, i jedan od najličnijih, jer se fokusira na odnos kćerke i majke, a centralna figura Pedrovog života je bila njegova majka za koju je bio veoma vezan. Takodje, u njemu ponovo radi sa njegovom prvom muzom: Carmen Maura.
Najbolji: "Sve o mojoj majci" , "Pričaj sa njom" , "Visoke potpetice"... Ma svi su odlični![]()