Carica81:
MaranAta:
Довољно да погледате и све ће вам бити јасно...
http://www.faithfreedom.org/Gallery/8.htm
Када неки грешни римокатолички свештеници ураде тако нешто, постоји закон који их кажњава за почињена злодела. А у мухамеданским земљама, муласи су они који проводе мухамедански закон. А ко ће њих зауставити у чињењу тих злодела према деци? 8)
Homosexuality in Islam is punishable by death but pedophilia is permissible.
Vidis kad neko nesto pokusava da naturi onda ne pazi sta radi kazes pogledajte i sve ce vam biti jasno a meni nije jasno ako pise iznad slike da je Homoseksualnost zabranjena a pedofilija dozvoljena zar na slici nebi trebalo da bude da onaj deda ljubi neku malu devojcicu jer bi to onda bila pedofilija a ovako je homoseksualni cin ili sam mozda ja pogresno svatio poentu

)))).
Vidis kako si nizak kako si samo da ne kazem sta jer tebe ne treba vredjati ti radis samo ono zasta si placen. Rekao sam ti nemoj da napadas islam to ti nije lepo bices pitan za to kod Allaha. Ako imas neke dokaze da je hriscanstvo bolje ti ih iznesi. A ove montirane gluposti ostavi za one koji u istinu ne poznaju muslimane i njihove obicaje.
Izgleda da je u islamu pedofilija poželnjna...
Setimo se samo da Turski sultan koji je imao i vjersku titulu Kalife-Muhamedovog (a time i Sataninog) naslednika na zemlji volio mlade dječake i momke....Naročito one iz Slovenskih zemalja, plave i svijetle puti...Mnogi su na taj način postigli zavidan položaj u Turskoj....Zadovoljiš sultana-i baf provincija na upotrebu, i titula bega...
E, oni super talentovani mogli su daleko dogurati.... :shock:
A radi se o Muhamedovom nasledniku... :shock: