Pedja-sine,sto bas ta Amerika?!

Ovako:sretnemo se,smuvamo se,zaljubimo i letimo na krilima ljubavi,sa zvezdama u ocima:heart:
Vau.. kakva bajka... :D A gde je tu sex? :lol: :hahaha:

Ja sam pri stavu da je torbanje vrlo zdravo,i to upravo "od kolevke do groba".
Bilo bi manje price,a vise posla i niko ne bi na neduznim ljudima lecio svoje komplekse,frustracije i djavolje porive:evil:
Apsolutno bi se slozio sa ovim. :lol: :super:

Za mog muza su svi govorili : "Sta ce ti taj celavi,debeli,nosati motorista...? Udajes se previse mlada? Odakle mu ti novci,ko zna cime se bavi? Treba da magistriras i doktoriras,pa da obidjes svet i valjda sa 50 rodis prvo dete.To je sada moderno,a i medicina je uznapredovala":confused:

Danas je on najuvidjavniji zet,najpazljiviji otac i muz,a "gledaj one tvoje usedelice,sto se po Strandu vuku sa narkomanima i probisvetima":D
Mada opet ne kapiram sto bi se neka udavala za nekog debelog, zelavog, matorog... ;)

Eh da svakakvih narkomana i probisveta ima na strandu... :mrgreen: :lol: Mozda sam te "usedelice" i susreto po soru... :lol:

Neh nikad ne slusam tudje savete tipa uradi ovo ili nemoj uraditi ono... vremenom sam zakljucio da svi ti mudraci veze sa zivotom nemaju... ;)

Uvazavam samo tt informacije... i to od proverenih osoba.... koje dugo poznajem i koje znam kako razmisljaju i za koje znam da su dobre osobe...

A kuriozitet je pogotovo na ovom 4umu kad neko nekom deli savete i kad ga i ne vide... i ovaj se sprda ili namerno zaebava... a ovaj uradi po tom savetu... to je po meni nemanje mozga... No svi su danas nekako nesigurni u sebe... pogotovo ako nemaju dovoljno informacija.... Vidjao sam te slucajeve savetovanja milion puta... i na pocetku sam mislio da ljudi stvarno zele da pomognu i da daju neki dobar savet... ali sad naravno vidim da svako tu gleda samo svoj interes i da se vecina samo sprdaju... ili odgovaraju kroz neki svoj slucaj ili svoju prizmu...

I iako ce sad na ovoj temi svi zivi napisati da koriste svoj mozak i da ne slusaju nicije savete... ipak je realnost malo drugacija... i da je ogromna vecina vrlo podlozna tudjim savetima...
E,u pravu si.A jos mislim da,kad se ti sto kritikuju, nadju u situaciji koju su kritikovali,pocinju da vaze dvostruki standardi.

Back