kanterela
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
Inspiraciju za ovu temu dobila sam zahvaljujuci mail-u pomenutom u top-temi
Ovako:sretnemo se,smuvamo se,zaljubimo i letimo na krilima ljubavi,sa zvezdama u ocima
Ali,posto je zivot surov,a ljudi jos suroviji-bliza i dalja okolina krene sa komentarima:"Nije za tebe,jer ima velike usi,mala stopala,jedan kriv zub i radi za minimalac".......
Ili:"Debeo/la,ruzan/na,ko zna sta je radio/la pre tebe".....
Ili:"Vidju mog sina jablana/kcer miss. svijeta,a ona/onaj tvoj/a ko iz groba".....
Zatim:"Mozes ti mnogo bolje" i tome slicno.
Svako/a od nas je to bar jednom cuo/la od prijatelja,porodice,kolega,komsija.
Kako reagujete-da li hrabro branite svoj izbor i kazete:" it`s my life,odjebi" ili se pravdate,pa onda ubacite u rebus "a mozda oni imaju pravo"?
Saveti su ponekad dobrodosli i dobronamerni,ali najcesce iz ljudi progovaraju najgori i najnizi kompleksi,frustracije,neostvarene zelje
U stvari,ja vas pitam,koliko smo povodljivi za tudjim misljenjem?

Ovako:sretnemo se,smuvamo se,zaljubimo i letimo na krilima ljubavi,sa zvezdama u ocima

Ali,posto je zivot surov,a ljudi jos suroviji-bliza i dalja okolina krene sa komentarima:"Nije za tebe,jer ima velike usi,mala stopala,jedan kriv zub i radi za minimalac".......
Ili:"Debeo/la,ruzan/na,ko zna sta je radio/la pre tebe".....
Ili:"Vidju mog sina jablana/kcer miss. svijeta,a ona/onaj tvoj/a ko iz groba".....
Zatim:"Mozes ti mnogo bolje" i tome slicno.
Svako/a od nas je to bar jednom cuo/la od prijatelja,porodice,kolega,komsija.
Kako reagujete-da li hrabro branite svoj izbor i kazete:" it`s my life,odjebi" ili se pravdate,pa onda ubacite u rebus "a mozda oni imaju pravo"?
Saveti su ponekad dobrodosli i dobronamerni,ali najcesce iz ljudi progovaraju najgori i najnizi kompleksi,frustracije,neostvarene zelje

U stvari,ja vas pitam,koliko smo povodljivi za tudjim misljenjem?