... pre nekoliko veceri sam na radiju u jednom kontakt programu cula da nije dobro kombinovanje pecurki i alkohola. znam da ovo ima veze sa kuvanjem, ali me ipak zanima da li neko zna kakve su posledice po zdravlje ako se kombinuju...?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa ja ih obično i klopam uz vince :? Mozda je u pitanju zabrana alkohola ako lečiš gljivicemalecka:... pre nekoliko veceri sam na radiju u jednom kontakt programu cula da nije dobro kombinovanje pecurki i alkohola. znam da ovo ima veze sa kuvanjem, ali me ipak zanima da li neko zna kakve su posledice po zdravlje ako se kombinuju...?
Incognito:Pa svako zna da nema dobrog jela sa pecurkama bez malo vina ili vermuta...
A sto je dobro: zdravo je![]()
malecka:... pre nekoliko veceri sam na radiju u jednom kontakt programu cula da nije dobro kombinovanje pecurki i alkohola. znam da ovo ima veze sa kuvanjem, ali me ipak zanima da li neko zna kakve su posledice po zdravlje ako se kombinuju...?
Anonymous:malecka:... pre nekoliko veceri sam na radiju u jednom kontakt programu cula da nije dobro kombinovanje pecurki i alkohola. znam da ovo ima veze sa kuvanjem, ali me ipak zanima da li neko zna kakve su posledice po zdravlje ako se kombinuju...?
zovu neku drogu 'pecurke' da nije to. p.s. koju
Kacuncica:deluju na coveka halucinogeno i sl. Uglavnom vutra i bensedini su nista za njih. To je ono sto ja znam o tome.
malecka:sad mi pravite zazubice... :wink: meni su sve psihoaktivne supstance zabranjene, a te haluciogene su me nekako najvise privlacile![]()