PECENJE

ova tema je posvecena carobnom trenutku kad ukapirate da je partner pecen i serviran sa jabukom u ustima na vas sto. vi, sa salvetom okacenom u okovratnik, ostrim nozem koji se presijava u ruci i viljuskom, sa pljuvackom sto vam se sliva niz bradu, jedva cekate da zasecete, zagrizete, progutate..
dakle, kakvi ste kada je ocigledno da je partner zaljubljen do jaja u vas?

zadubljen sam do jaja u nju..:D

Dodushe ovo je extrem sa pochetka veze, i ujedno i najlepsha poruka koju sam ikada dobila: "Ja sam poludeo, necu da se smirim dok te ne ozenim! Jaoo,znachi nemam pojma shta mi je! Puko sam, pechen sam, gotov sam...Samo josh dva grama mozga shto mi radi me sprechava da te zaprosim! Volim te bre, mnogo te volim!"
I dan danas crvenim kad je prochitam :)

kooliram......da se još više naloži....i da vidim jesm li ja uopšte zainteresovan.....a ček.."parnter"??....
nemam pojma o čemu pričaš..... i na ša ti misliš......u vezi sam fer....e ovo je 12- tema...

ova tema je posvecena carobnom trenutku kad ukapirate da je partner pecen i serviran sa jabukom u ustima na vas sto. vi, sa salvetom okacenom u okovratnik, ostrim nozem koji se presijava u ruci i viljuskom, sa pljuvackom sto vam se sliva niz bradu, jedva cekate da zasecete, zagrizete, progutate..

Kakva sam?.....straaaashnaaa......:)

novaista, jel se sećaš kad sam ti ono rekla da bi bilo bolje da ti nazivi imaju veze sa temom?
e sad mi se čini da ova tema vapi za naslovom tipa "šta mislite?"

svetu se ne može ugoditi =)

svi mi vapimo za ovim ili onim, manje ili vise ocajno. svi smo mi samo olupine koje plutaju uzburkanim okeanom, pa ko dokle stigne....:wink:

:mrgreen: eh pa ko to zna....davno je to bilo....ali bez zezanja nebi prosao , to je siguuuuurnooooo:cool:....

Back