PC, kakav je ciji? 'Ocemo li na crtu?

Jeb.se ja živim 20km od njega kako mogu da pišem sa iste adrese. On je u centru kruševca a ja sam sa sela.Pojasni mi na koju adresu "IP možda" misliš ja kao provajdera koristim ptt i verat.Neznam šta on koristi plus ja nisam neki hardveraš u ovom poslu sam početnik to sam spreman uvek da priznam za razliku od nekih koji se prave pametni.I nekih koji znaju mnogo više od nas svih na ovom forumu.

Incognito:
rastamann:
A sluchajno pishete i sa iste adrese...Khm...Da ne lajem...Samoio cu slatko da se nasmejem...

Ih Rasto, pretece me za minut :lol:

:evil: Rasto laješ veoma mnogo ali to lajanje će da te zaboli.
:evil: Jer odsad gde god krenete na netu tu ću biti ja!
Jeb..e vas adrese nisam ja od juče da neznam pravila interneta.

P.S. nastavite tako i kompovi će vam uskoro postati neupotrebljive kršine. :evil: :evil: :evil: :evil:

Incognito:
I na kraju, ima ljudi koji su tehnofili, poput mene, i koji su u stanju da i poslednju paru potrose na tehnicke gadzete... I sad, oni mozda nemaju Armani odelo, mozda nisu jeli kavijar, itd. itd. ali zato imaju poslednji krik tehnike, a ti ih nazivas lazovima jer si ti pare u medjuvremenu spiskavao na oblacenje, klopu i ne znam sta... Razni ljudi - razne cudi...
A ja mislio da sam jedina budala po tom pitanju.
No vidim ima nas jos.

I ja sam tehnofil. Kad sam imao 8 godina dobio sam komplet šrafcigera koje još čuvam. Stalno nešto odvrćem pa zavrćem. Mama kaže da će nešto biti od mene. Kad porastem i ja ću sebi kupiti pravi kompjuter, ova 286-ica na 16MHz ima samo 2 MB RAM-a a to je jedva dovoljno za moju omiljenu igricu "Prince Of Persia" koju sam igrao kod druga koji ima pravi PC - Intel Pentuim MMX na 200MHz.

Čuo sam da danas postoje i brži kompjuteri, gde dva kompjutera stoje u kućištu jednog i onda sve rade zajedno pa ispadne skoro duplo brže.

Dobro, kad malo bolje razmislim, veoma je malo mesta gde se moze naci neka veca koncentracija ljudi istih intereseovanja, kao sto je npr. ovo.

A srafcigere...moji prvi set se mozda jos negde i vuce po kuci u komadima, mada trenutno imam dva komada (elektricna) sa svim potrebnim (a i nepotrebnim) dodacima - Black & Decker rules.

A nije mi nedostajalo ni zelje za boljim racunarem.
I nakon skoro 10 dina cuvanja u subotu sam bacio 3 racunara u kontejnter, pa i spaljenu plocu koju sam mislio da cuvam kao uspomenu na prve korake zavirivanja ispod haube...ostavio sam procesor sa spaljenim iglicama.

Eh nisam uopste video da je ovde postalo tako zanimljivo!
Vidim jos se raspravljate oko toga ciji je kompjuter koliko jak i za sta kome treba!?!
Ma moj kosta 4000 evrica i koristim ga samo za slusanje muzike u Winamp-u (i to dvojci) a kada stisnem enter eto cunamija i zemljotresa!

I kako to da je neko serviser a da mu komp treba za 3Dstudio, Mayu itd mislim kakve su to serviserske metode?! :shock:

Kako vas nije sramota, deca u biafri gladuju a vi dajete tolike pare na racunare!sto ne date svako od vas po cetvrtinu i meni, pa da ja potrosim te pare na svoj racunar, a vas efikasno oslobodim nosenja tereta krivice!
Kada bih nasao 5000 evra, znao bih kako da ih potrosim na racunare.Mora se priznati, to je ipak odredjena kvalifikacija, ne?

Covece pa mesecima nisam bio na forumu duze od 2min., a da ne pricam o detaljnom citanju tema!
I sta pojavim se otvorim temu i zapitam se dal' su svi poludeli posle onog NATO bombardovanja, jebi*a pojeo nam uranijum ganglije :wink:

I jos nesto, ovo je forum hardver, a ne HVALJENJE.
I ja imam prosecan komp, iako bih hteo mnogo bolji. Jebi*a zato imam SONY-jev cd koji mi vredi ko dva, tri moja komputera.

E TAKO IZGLEDA OVO :roll:

1. ADM Athlon[tm] 64 X2 Dual Core Processor 4.2 GHz
2. Dont know
3. 1.92 GB RAM
4. Nvidia GeForce 7600GS 512MB
5. 371GB
6. HP Pavilion
7. MONSTER :twisted::twisted::twisted::twisted:
Hahahaha
Ako mislish da je tvoj komp monster, vidi moj, koji je malo jachi od proseka ...
1. Procesor: Athlon 5200+
2. Ploca; Gigabyte GA-M56S-S3
3. RAM; 4 GB DDR 667
4. Graficka; Radeon x1650 512 MB DDR (Hyper memory)
5. HDD: WD 250 GB i Maxtor 160 GB
6. Kuciste: Cooler Master Centurion 534

Back