Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
rastamann:A sluchajno pishete i sa iste adrese...Khm...Da ne lajem...Samoio cu slatko da se nasmejem...
Ih Rasto, pretece me za minut

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rastamann:A sluchajno pishete i sa iste adrese...Khm...Da ne lajem...Samoio cu slatko da se nasmejem...

Incognito:rastamann:A sluchajno pishete i sa iste adrese...Khm...Da ne lajem...Samoio cu slatko da se nasmejem...
Ih Rasto, pretece me za minut![]()
Rasto laješ veoma mnogo ali to lajanje će da te zaboli.
Jer odsad gde god krenete na netu tu ću biti ja!

A ja mislio da sam jedina budala po tom pitanju.Incognito:I na kraju, ima ljudi koji su tehnofili, poput mene, i koji su u stanju da i poslednju paru potrose na tehnicke gadzete... I sad, oni mozda nemaju Armani odelo, mozda nisu jeli kavijar, itd. itd. ali zato imaju poslednji krik tehnike, a ti ih nazivas lazovima jer si ti pare u medjuvremenu spiskavao na oblacenje, klopu i ne znam sta... Razni ljudi - razne cudi...
Sizif:Čuo sam da danas postoje i brži kompjuteri, gde dva kompjutera stoje u kućištu jednog i onda sve rade zajedno pa ispadne skoro duplo brže.

dr.nemanja:E da sam imao pre 15 godina 286 danas bih bio Bil Geits

ti treba da se zoves IDE a ne SKAZI!skazi:Alo, hoće neko vise da ukloni ovu temu-glupa je do jaja a i mnogo smara!!!!!!!(je.. mi se kakav je čiji PC, plus toga mnogo njih je ovde nasralo vise nego sve foke ovog sveta)

.Hahahaha1. ADM Athlon[tm] 64 X2 Dual Core Processor 4.2 GHz
2. Dont know
3. 1.92 GB RAM
4. Nvidia GeForce 7600GS 512MB
5. 371GB
6. HP Pavilion
7. MONSTER![]()