Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pc Igrice, najnoviji hitoviostal 2,Deus Ex,Prince of Persia,Terminator 3,Call of Duty,NFS Underground i jos mnogo drugih (preko 300 naslova),saljemo pouzecem, posetite nas i narucite na www.pctrafika.tk
Ej slusaj ja cu tebe da odvalim od batina.Na sajtu pise da igre stizu sledeceg dana od dana kada ste narucili a ja sam juce narucio igru i jos je nemam ne kompu a tako mi se igra!!!Hocu moju igru ili ti cupam kablove od neta!!!!!!
pa jeste legenda i to ne sporim.... i Defender of the Crown je legenda pa su se drznuli da je pipnu... (doduse isti ljudi diraju svoja remek-dela, ali ipak....)
pa jeste legenda i to ne sporim.... i Defender of the Crown je legenda pa su se drznuli da je pipnu... (doduse isti ljudi diraju svoja remek-dela, ali ipak....)
joj defender of the crown......super igra ali nikako nisam mogao da nabavim verziju koja je bila "ispravna". Kad god odem na turnir u "obaranju sa konja" ekran mi se skroooooooooooz zacrni....... smrc..... ako imas SPASAVAJ.....