PC Game Pass dolazi u Srbiju

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
64.540
Odlično :ok: Za one koji vole menjati, testirati nove igrice...Umesto da kupiš neku...Platiš mesečno 10 evra i imaš pristup za preko 100 igara...

PC Game Pass dolazi u Srbiju, Hrvatsku i druge zemlje!

Microsoft je napravio veliki korak za sve igrače koji do sada nisu imali pristup Game Pass-u jer se njihova država ne nalazi na Game Pass spisku. Ono što svakako moramo naglasiti je da se ovo za sada odnosi samo za PC Game Pass, dok se Xbox Game Pass ne menja.

Za sada nažalost nije potvrđeno kada možemo da očekujemo ovu promenu, jer ova podrška prvo mora da bude testirana. Nadamo se da nećemo dugo čekati! Što se tiče cene, očekujemo da će biti iste kao i trenutne za Evropske države, što je 9.99 eura mesečno.

 

Nema više: Microsoft ukida Game Pass po ceni od jednog evra​


Microsoft je godinama novim korisnicima nudio mogućnost kupovine Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass pretplate za jedan evro, ali izgleda da toj promociji dolazi kraj.

Nakon dugo vremena, Microsoft ukida svoju promotivnu ponudu kojom su novi korisnici mogli da kupe Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass pretplatu za jedan evro.

"Ukidamo našu prethodnu uvodnu ponudu za Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass i procenjujemo različite marketinške promocije za nove članove u budućnosti", potvrdila je za The Verge vođa komunikacija u Xboxu, Kari Perez.

Prema tome, novi korisnici će biti primorani da plaćaju Game Pass 9,99 eura, odnosno 12,99 eura mesečno ako se odluče na Ultimate varijantu pretplate. Do sada su mogli da testiraju Microsoftov pretplatnički paket za jedan evro, što su mnogi iskorišćavali kreirajući svaki mesec nove profile.

Ali, potrebno je napomenuti da jeftini mesečni Game Pass paketi i dalje mogu da se kupuju preko third-party stranica, pa ako novi korisnici žele da se malo "pomuče" i dalje mogu da uštede. Napominjemo, takođe, da Microsoft nije ništa rekao o ukidanju promocije promene Xbox Live Golda u Game Pass Ultimate.
https://www.b92.net/tehnopolis/vest...kida-game-pass-po-ceni-od-jednog-evra-2309436
 

Back
Top