Quantcast

PC emulatori za Android aplikacije

N3Wz

Domaćin
Poruka
4.633
Pa pazi, emulatori se zasnivaju na CPU usage, a zahtevaju update i ponekad code rewriting za svaku noviju verziju androida/telefona/GUI-ja. Nije to bas tako prosto kao sto se cini jer mora da se drugacije pravi sto za Intel, sto za AMD cpu.

Mislim da je najbolje da objasnis sta za tebe predstavlja normalno funkcionisanje, tj. sta je konkretno namena koriscenja Andoir emulatora na PC-u? Development, gaming, sta konkretno?

Imam tu negde par klinaca koji se s telefonima zajebavaju danonocno, tako da cu da ih pitam kasnije u toku dana.
 

.artemis

Zainteresovan član
Poruka
210
@ N3Wz : Konkretan povod bio je da gledam, u maleckom prozoru, kanale sa Orion TV aplikacije na kompu. U tom smislu "normalno funkcionisanje" značilo bi da se odvija bez seckanja, zatezanja, pikseliranja i slično. • Pre nekoliko meseci, probao sam Bluestacks, čisto iz radoznalosti, i poterao neku igricu simulaciju vožnje, na kompu sa P4 3.06GHz, DDR1 4GB i Radeon karticom od valjda 128MB - i radilo je kao suza. A pre neki dan instaliram opet Bluestacks, na kompu sa Intel dual core 3.33 GHz, DDR3 4GB i grafikom sa 1.5GB RAM-a - i jedva je otvorilo aplikaciju. Možda bi trebalo da probam sa tom nekom ranijom verzijom ... -- Hvala za odgovor.
 

.artemis

Zainteresovan član
Poruka
210

Sikter Efendija

Početnik
Poruka
48
Hvala za link. Isprobavam sad razne varijante, pa ću "raportirati".

Iz radoznalosti instalirao sam i Phoenix OS, koji ti koristiš, i mada ne znam kako da u njemu poteram Android aplikaciju, impresioniran sam izgledom (kao mali Linuks, u dual boot sistemu), tako da ću definitivno da čačkam po njemu, svako malo.
"Malo" kasnim sa odgovorom :) Sve aplikacije koje instaliraš pokrećeš kao i na android kutiji. Ja koristim tastaturu, obiljezim pa enter.
vidim da su ubacili reklame sa zadnjim update. Prilično iritira, bar mene.
 
Top