ПАЖЊА: Вашингтон увео санкције Мађарској - Правда

Odlična ideja, jer lideri Češke i Mađarske gaje simpatije prema komunističkoj Rusiji.

Mere protiv rusofila će biti potpune i bolne.

Komunizam u Rusiji je umro, nema ga vise. A mrznja koju Amerikanci, Englezi i slicno gaje prema Rusima... to je posebna prica.

Madjari su se setili da ide zima i da bez ruskog gasa mogu da se slikaju. Amerikanci samo zlurado podmecu nogu Evropi, da se nikako ne bi dogovorila sa Rusijom. Americi mirna i razvijena Evropa ne treba i unistice je po svaku cenu, huskajuci zapad Evrope na istok. Toliku mrznju bih mogao da uporedim samo sa suludim evropskim diktaturama prve polovine 20og veka.

A, cisto da pomenem, odlicno se saradjuje sa Kinom u kojoj komunizam jeste, gde je ziv, zdrav i zivahan. To ne smeta :roll: A ruski kapitalizam smeta :roll:

Komunizam u Rusiji je umro, nema ga vise. A mrznja koju Amerikanci, Englezi i slicno gaje prema Rusima... to je posebna prica.

Madjari su se setili da ide zima i da bez ruskog gasa mogu da se slikaju. Amerikanci samo zlurado podmecu nogu Evropi, da se nikako ne bi dogovorila sa Rusijom. Americi mirna i razvijena Evropa ne treba i unistice je po svaku cenu, huskajuci zapad Evrope na istok. Toliku mrznju bih mogao da uporedim samo sa suludim evropskim diktaturama prve polovine 20og veka.

A, cisto da pomenem, odlicno se saradjuje sa Kinom u kojoj komunizam jeste, gde je ziv, zdrav i zivahan. To ne smeta :roll: A ruski kapitalizam smeta :roll:

Kažeš američki imperijalisti nastoje da uguše Severnu Koreju, Rusiju, Zimbabve i Iran, koji samo žele da ispoštuju ljudska prava.

Poslednja izmena od moderatora:
Kažeš američki imperijalisti nastoje da uguše Severnu Koreju, Rusiju, Zimbabve i Iran, koji samo žele da ispoštuju ljudska prava.

Ako mi neko dokaze na koji nacin Severna Koreja ili Zimbabve ugrozavaju americko tlo i stanovnistvo, onda mozemo da razgovaramo.

A sumanuta ideja Amerike da moraju da budu prvi i najjaci... Ima jedna parola koja je na to licila, pocinjala je sa jedna drzava, jedan narod...
Nikada u istoriji nije postojalo pravo nekoga da jedini deli pravdu. Postojala je gruba sila koja je to omogucavala - ali to je svejedno bila samo brutalna sila, jako daleko od prava, pravde, istine i svega slicnog. Tehnika i stil su se promenili, ali ciljevi su isti.

p.s. pokusaj nekog od simpatizera Dveri, ovde po forumu, da priupitas da li sam ja ikada sa tom strankom imao bilo sta

Ako mi neko dokaze na koji nacin Severna Koreja ili Zimbabve ugrozavaju americko tlo i stanovnistvo, onda mozemo da razgovaramo.

A sumanuta ideja Amerike da moraju da budu prvi i najjaci... Ima jedna parola koja je na to licila, pocinjala je sa jedna drzava, jedan narod...
Nikada u istoriji nije postojalo pravo nekoga da jedini deli pravdu. Postojala je gruba sila koja je to omogucavala - ali to je svejedno bila samo brutalna sila, jako daleko od prava, pravde, istine i svega slicnog. Tehnika i stil su se promenili, ali ciljevi su isti.

moras da pojasnis jer postoje enormne razlike u formulaciji koja se koristi kao zvanicna doktirna Vasingtona i onoga sto potenciras

1. americko tlo, suverenost na sopstvenoj i diplomatskoj teritoriji po de fakto standardima UNa

2. americki interesi, pozicija super sile

ako je pod 1, vazno je sta podrazumevas pod "americko tlo" kao objektivan posmatrac, i sta amerikanci podrazumevaju pod "americko tlo i interesne sfere" kroz svoju subjektivnu prizmu

ako je pod 2, onda je jasno i tebi i meni bez daljeg obrazlaganja

p.s. pokusaj nekog od simpatizera Dveri, ovde po forumu, da priupitas da li sam ja ikada sa tom strankom imao bilo sta

Ugrozava ih svako koga ne mogu da pljackaju...rusi ce ih tako nokautirati da ce ceo svet da slavi

Poslednja izmena:
amerikanci su svesni da im imperija puca pa pokusavaju ovakvim merama, merama ocajnika da zaplase druge

Ali slaba vajda

Kad je jedna Madjarska bila spremna da im udari qurac zamislite tek sta ce da im rade drugi...

каква је хистерија захватила Вашингтон кад уводе санкције сопственим савезницима :lol:

Џег још увек продаје причу о људским правима и чуди се зашто нема следбеника његове приче :hahaha:

Tacno je, svi mediji "diljem" sveta bruje o tome. Razlog nisu naveli. Navodno neka ( ne i blize definisana ) korupcija.
USA nema vec duze od godinu dana ambasadora u Budimpesti.
Putin je pokušao da potkupi evropske zvaničnike, da bi mu to posle pomoglo u borbi protiv slobode.

Ali, nisu računali da će Obama da pritegne šrafove pravde, i sankcioniše sve te sitne duše kao što su Rogozin i Orban.

Sada putin može da šišti i pišti, ali rublja ide na 0.

Odlična ideja, jer lideri Češke i Mađarske gaje simpatije prema komunističkoj Rusiji.

Mere protiv rusofila će biti potpune i bolne.

Ау, бреееее ...... ова јагуарка опет од јутрос била код муфтије........
smajli-trbusnjak-1.gif

Back