- Poruka
- 109
http://www.pravda.rs/2014/10/18/paznja-vasington-uveo-sankcije-madjarskoj/
E sada, ukoliko je ovo tacno onda ode stvarno sve dodjavola.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da Orbana zabole za Amere.Odlična ideja, jer lideri Češke i Mađarske gaje simpatije prema komunističkoj Rusiji.
Mere protiv rusofila će biti potpune i bolne.
Zato će sada da popije sankcije.Mislim da Orbana zabole za Amere.
Odlična ideja, jer lideri Češke i Mađarske gaje simpatije prema komunističkoj Rusiji.
Komunizam u Rusiji je umro, nema ga vise. A mrznja koju Amerikanci, Englezi i slicno gaje prema Rusima... to je posebna prica.
Madjari su se setili da ide zima i da bez ruskog gasa mogu da se slikaju. Amerikanci samo zlurado podmecu nogu Evropi, da se nikako ne bi dogovorila sa Rusijom. Americi mirna i razvijena Evropa ne treba i unistice je po svaku cenu, huskajuci zapad Evrope na istok. Toliku mrznju bih mogao da uporedim samo sa suludim evropskim diktaturama prve polovine 20og veka.
A, cisto da pomenem, odlicno se saradjuje sa Kinom u kojoj komunizam jeste, gde je ziv, zdrav i zivahan. To ne smetaA ruski kapitalizam smeta
![]()
Odlična ideja, jer lideri Češke i Mađarske gaje simpatije prema komunističkoj Rusiji.
Kažeš američki imperijalisti nastoje da uguše Severnu Koreju, Rusiju, Zimbabve i Iran, koji samo žele da ispoštuju ljudska prava.
Zato će sada da popije sankcije.
Kad god treba našamarati Putina i srušiti Berlinski zid, G.I. Joe su tu.
ne cuskijaj. da imalo pratis situaciju, znala bi da je Orban klasican zagovornik rasne cistoce.
naime, najvise mrzi Rome i muslimane. i ne nuzno tim redosledom.
Ako mi neko dokaze na koji nacin Severna Koreja ili Zimbabve ugrozavaju americko tlo i stanovnistvo, onda mozemo da razgovaramo.
A sumanuta ideja Amerike da moraju da budu prvi i najjaci... Ima jedna parola koja je na to licila, pocinjala je sa jedna drzava, jedan narod...
Nikada u istoriji nije postojalo pravo nekoga da jedini deli pravdu. Postojala je gruba sila koja je to omogucavala - ali to je svejedno bila samo brutalna sila, jako daleko od prava, pravde, istine i svega slicnog. Tehnika i stil su se promenili, ali ciljevi su isti.
Ako mi neko dokaze na koji nacin Severna Koreja ili Zimbabve ugrozavaju americko tlo i stanovnistvo, onda mozemo da razgovaramo.
A sumanuta ideja Amerike da moraju da budu prvi i najjaci... Ima jedna parola koja je na to licila, pocinjala je sa jedna drzava, jedan narod...
Nikada u istoriji nije postojalo pravo nekoga da jedini deli pravdu. Postojala je gruba sila koja je to omogucavala - ali to je svejedno bila samo brutalna sila, jako daleko od prava, pravde, istine i svega slicnog. Tehnika i stil su se promenili, ali ciljevi su isti.
p.s. pokusaj nekog od simpatizera Dveri, ovde po forumu, da priupitas da li sam ja ikada sa tom strankom imao bilo sta
amerikanci su svesni da im imperija puca pa pokusavaju ovakvim merama, merama ocajnika da zaplase druge
Ali slaba vajda
Kad je jedna Madjarska bila spremna da im udari qurac zamislite tek sta ce da im rade drugi...
Tacno je, svi mediji "diljem" sveta bruje o tome. Razlog nisu naveli. Navodno neka ( ne i blize definisana ) korupcija.http://www.pravda.rs/2014/10/18/paznja-vasington-uveo-sankcije-madjarskoj/
Tacno je, svi mediji "diljem" sveta bruje o tome. Razlog nisu naveli. Navodno neka ( ne i blize definisana ) korupcija.
USA nema vec duze od godinu dana ambasadora u Budimpesti.
Kažeš američki imperijalisti nastoje da uguše Severnu Koreju, Rusiju, Zimbabve i Iran, koji samo žele da ispoštuju ljudska prava.
Putin je pokušao da potkupi evropske zvaničnike, da bi mu to posle pomoglo u borbi protiv slobode.Tacno je, svi mediji "diljem" sveta bruje o tome. Razlog nisu naveli. Navodno neka ( ne i blize definisana ) korupcija.
USA nema vec duze od godinu dana ambasadora u Budimpesti.
Ma ima sigurno tu jos necega, i ovi zapadni ( konkretno nemacki) mediji cude se jer je prvi put sada da se uvedu sankciji nekoj clanici EU.Мађари су протерали ММФ. зар треба већи разлог.