Maxy
Aktivan član
- Poruka
- 1.881
Da li ste nekada sex,a da pritom ne mislite o posledicama.Onako divlje,strasno bez razmisljanja o potecijalnim bolestima, potomstvu.Ukratko ko da vam je poslednji:-P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maxy:Da li ste nekada sex,a da pritom ne mislite o posledicama.Onako divlje,strasno bez razmisljanja o potecijalnim bolestima, potomstvu.Ukratko ko da vam je poslednji:-P
JOVANA77:jesmo nekada sex:razz: ......hmmmmmmmmmmmmm, a sta smo bre sex![]()
JOVANA77:jesmo nekada sex:razz: ......hmmmmmmmmmmmmm, a sta smo bre sex![]()
esperanca137:da,skoro,sa jednim ...................al necu da ti kazem ko jehahahha i nije mi zao
![]()
bilo je mmmmmmmmmmmmm zato sad ne sme da dodje jer zna da ce biti................a sad smo drugari
![]()
esperanca137:da,skoro,sa jednim ...................al necu da ti kazem ko jehahahha i nije mi zao
![]()
bilo je mmmmmmmmmmmmm zato sad ne sme da dodje jer zna da ce biti................a sad smo drugari
![]()
![]()
![]()
Navar:Tolko si bila agresivna da uplaši čoveka![]()
esperanca137:ma jok,bili smo u vezi,al smo sad drugari koji se strasno sex -ualno privlace,pa je bolje da jedno drugom budu van domasaja ociju i ruku![]()
bluebabygirl:Ako mislis na divlji seks sa nekim koga poznajem jedva par sati,a da pritom ne znam ni da li ima difteriju,neke polne bolesti,popularni hepatit i sl.,e pa onda nisam,i veruj mi da mi je samo razum bio kocnica,jbga,ali toliko puta sam to htela da uradim!!!!
Inace bilo je divljeg seksa bez zastite i kontrole,ali je bilo bez posledica!!!:-)
pretpostavimo da se sexamo s nekim koga 'poznajemo'..da ga nismo pokupili iz picinog parka..divlje, strasno, bez razmisljanja, kondoma i shta ti ja znam..takav je svaki sex..kakve su sad ovo gluposti hahaha..Maxy:Da li ste nekada sex,a da pritom ne mislite o posledicama.Onako divlje,strasno bez razmisljanja o potecijalnim bolestima, potomstvu.Ukratko ko da vam je poslednji:-P
Devilishgirl:pretpostavimo da se sexamo s nekim koga 'poznajemo'..da ga nismo pokupili iz picinog parka..divlje, strasno, bez razmisljanja, kondoma i shta ti ja znam..takav je svaki sex..kakve su sad ovo gluposti hahaha..
bundeva:el moze da ti za dva dana napisem sve sto imam?