- Poruka
- 4.933
Zanima me da li ste se sreli sa slucajem da vaš momak ili devojka izjavi da mozete da ga/nju prevarite,ali samo pod uslovom da se to nikada ne sazna i sta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PLESsitnihDEMONA:Hehehehe,zar se to ne podrazumeva?!![]()
Izgleda si ti bio taj koji je to rekao pa dobio samarcici.master_of_errors:po meni prevara nije sexualni cin,vec to kada nekoj drugoj osobi poklonis paznju,vreme i emocije koje su rezervisane za voljenu osobu...inace,ne znam nikoga ko se zaljubio posle dobrog kresanja...kresanje je kresanje,nagon,zelja tela
nisam,ali mi se desilo par puta da cujem nesto slicno...ako mi verujes ja svoju devojku nikada nisam prevario,ali sam dosta puta osetio zelju za tim i o tome pricam otvoreno...sto se ne bi reklo za neke prisutne moraliste...ne mozes da mesas srce i teloGryphon:Izgleda si ti bio taj koji je to rekao pa dobio samarcici.![]()
Pa ja mislim da mozes o tome pricati na ovakav nacin tek posto to probas, teorija i praksa ne idu zajedno uvek. Ima mnogo komplikacija i situacija. Nije sve tako jednostavno kod emocija.master_of_errors:nisam,ali mi se desilo par puta da cujem nesto slicno...ako mi verujes ja svoju devojku nikada nisam prevario,ali sam dosta puta osetio zelju za tim i o tome pricam otvoreno...sto se ne bi reklo za neke prisutne moraliste...ne mozes da mesas srce i teloops:
Gryphon:Izgleda si ti bio taj koji je to rekao pa dobio samarcici.![]()
master_of_errors:Zanima me da li ste se sreli sa slucajem da vaš momak ili devojka izjavi da mozete da ga/nju prevarite,ali samo pod uslovom da se to nikada ne sazna i sta mislite o tome?
master_of_errors:Zanima me da li ste se sreli sa slucajem da vaš momak ili devojka izjavi da mozete da ga/nju prevarite,ali samo pod uslovom da se to nikada ne sazna i sta mislite o tome?
Tipicno za tvoje godine, nemoj nista da te brine.naancy90:meni je pre dva dan decko rekao da bi me, kada bi me video da se ljubim sa drugim, udario, ali bas onako, onda bi njega izubijao, podigao mene s poda i izasli bismo na pice kao da se nista nije desilo......![]()
![]()
![]()
![]()
geisha:ja, uvek kazem obrnuto, ako me prevari bolje je da mi kaze sam, a ne da ja saznam od drugog. tako da ja sam protiv ove ideje "pazi da ne saznam". a, plus svi smo mi ljudi, pa bolje da porazgovaramo ako je doslo do prevare i da vidimo dal mozemo da resimo problem.