teske budalastine
krece od jovanove poslanice, ne znam zasto, promaklo mi je, ona nije jevandjelje u svakom slucaju
pa
Galatima 4,14 | I napasti moje, koja bijaše tijelu mome, ne prezreste, ni popljuvaste, nego me primiste kao anđela Božijega, kao Hrista Isusa. |
kao pavle narcis? a zasto ste ljubomorni, jel nemoguce da je primljen sa velikom ljubavlju?
pise u svoje ime da se zna od koga je pismo.poslanica, cak ima znak kako pise, da mu ne podmetnu poslanice koje nisu njegove
ali on ne
dolazi kao ucitelj u svoje ime da uci svoju nauku, znaci totalna budalastina, vi niste shvatili sta Hristos uopste kaze - zato upitah jel si citao uopste novi zavet jer Hristos rece za laznog MESIJU da dolazi u svoje ime, a On u Ocevo, kao sto imas da su jevreji drzali onoga za mesiju tamo kada ih rimljani zbog njega sredise... pavle se nije predstavljao da je on mesija umesto Hrista - totalna budalastrina iz nerazumevanja
1. kor, 4,14-16 pavle ih
ocinski savetuje uci, ne znam sta je problem ako im kaze da se ugledaju na njega, ako im primerom svojim pokazuje? jel ih Hristos u tom momentu uci pa da mogu da se ugledaju na njega? ne, pa sta je problem? nikoga ne zovite ocem na zemlji - to pavle nikad nije cuo, nije mogao da zna, i sta cemo sad? da ga krivimo? ja necu.
dalje, voditelj ***** kako nas je reprogramirao i sada cemo da vidimo pravog pavla?! -- laprda samo, ali hajde da vidimo dalje...p. traumirani narcis? i sad ce da nas uci o karmi voditelj?... preskacem deo i idem do sukoba sa petrom, otprilike mi je jasno sve