Pavković ne spori da je ratnih zločina na Kosmetu bilo, ali tvrdi da je on lično procesuirao sve zločine za koje je saznao
Evo i link.
Evo i link.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za razliku od drugih komunaca, on je zaista zeleo da ubija teroriste.
Redak JNA kadar koji je to radio. Za razliku od Kadijevica, Adzica, Trifunovica, koje je trebalo streljati cim je pao Berlinski zid.
Pazi, i da je sve uradio pogresno, makar je radio. JNA 1991 je delovala toliko sugavo prema teroristima iz Hrvatske i Slovenije, da svakog treba da bude sramota sto je tu vojsku sluzio.
Davili ih po ulici, i ubijali u kolonama kada su se povlacili. Smesno.
Ali Pavkoviceve vojnike niko nije ubijao pri povlacenju.
Сви су националбољшевици исти. Део система власти који је упропастио ову земљу и од Срба створио последње браниоце комунизма које је омрзнуо цео свет.
- - - - - - - - - -
ВЈ се борила против распале ОВК. То се не може поредити са ратом у БиХ или Хрватској.
Borila se i sa vojskom Albanije, kao i protiv NATO-a.
Ма то са албанском војском су биле пограничне чарке, а НАТО се касније укључио. ОВК није била ни до колена АРБиХ или ХВ. Различите војске, различити ратови.
ti bas nemas nimalo obraza
Све су то биле НАТО војске.
Него ме чуди каки је био кратковид за 5. Октобар данас не био у затвору. Или је издаја била толико велика...
Стрелу су спроводили борци ОВК са територије Албаније. Албанска војска је знала пуцати артиљеријом али није крочила на нашу територију. Бави се ти Домовинским ратом, не разумеш се у српске теме.
Ма да, требао је да погази демонстранте тенковима само зато што су протестовали против изборне крађе.
Кави сте ви манијаци заправо.
Не. Али је требало после неколико месеци да погази председништво ДОС-а.
То му је мана.
Gledaj ti svoje mane...
Па генарал Павковић у интервју и сам каже да приликом смене са полижаја начелника Генералштаба је у лице рекао Коштуници да није имао потребан број гласова за место председника.
Зар не видиш да си опет испао глуп?
Naravno da nije krocila na teritoriju KIM jer su dobili po picci od strane Pristinskog korpusa.
Kad napises da je ono sto je bilo na Kosarama i Pastriku obicna pogranicna carka, onda si ti taj koji nema blage veze s temom.
Па генарал Павковић у интервју и сам каже да приликом смене са полижаја начелника Генералштаба је у лице рекао Коштуници да није имао потребан број гласова за место председника.
Зар не видиш да си опет испао глуп?
Није тема о мени.
Војска Албаније није нападала положаје ВЈ на Кошарама и Паштрику. Нападали су борци ОВК са територије Албаније. Не знаш шта се дешавало.