ПАВИЋ: Издајници Вучић и Дачић послали 4000 полицајаца на геј параду уместо на КиМ

Ti ljudi nisu nikakvi “dođoši” nego su po ustaškom i titoističkom receptu proterani u Srbiju.
Ne mislim na te ljude. Koliko ljudi ima porijeklo iz CG. Iz Hercegovine. Pa Bodiroga ili Grbići su porijeklom Hercegovci.

kad tako pričaju i lažu ovi vučićevi botovi o istoriji kako je onda radikal iz niša dragiša cvetković 1939 hrvatima dao banovinu hrvatsku koja je obuhvatala čirav srem sve do zemuna i velike delove bosne..nemoj molim da lupetate i da pričate gluposti..radikali su najveći šljam sa dna kace oduvek bili i oduvek su radili u korist srpskih neprijatelja a za svoje lične interese kao i danas vučić koji je uzgred radikal..nego nešto se ne čuje više ona pi čkica radikal toma grobar nafatirao se i sada ćuti i uživa u plodovima svog bogatstva a nema stav o ničemu a veliki je patrijota

Kako je prosla SNS gej parada?
СНС нема везе са тим, а на паради су били посланици опозиције, истакли су чак и њихову заставу на скупштини.

А и тај што си га окачио је одборник СНС, у време док је Алексић владао у Трстенику.
Алексић је овај из опозиције.

Видиш колико ништа не разумеш, Тихи.

СНС нема везе са тим, а на паради су били посланици опозиције, истакли су чак и њихову заставу на скупштини.

А и тај што си га окачио је одборник СНС, у време док је Алексић владао у Трстенику.

Kako nema kad SNS daje podrsku odrzavanje iste plus je obezbedjuje sa 4000 policajaca

Kako nema kad SNS daje podrsku odrzavanje iste plus je obezbedjuje sa 4000 policajaca
Не даје им никакву подршку.
А полиција обезбеђује град због безбедности свих људи, а не због педдера.

Иначе, није био на ,,прајду " нико из СНС,али су били скоро сви из опозиције.

414480262_24487360760908581_4603063222816407629_n.jpg

СНС има везе таман толико што особу без једног јединог гласа ставља на место председника владе, а данас скупштине, затим они држе привредну комору, СНС је препун геј лобија и геј фракција.

СНС је најгејскија странка у Србији још од времена Лепенског вира до данас.

СНС има везе таман толико што особу без једног јединог гласа ставља на место председника владе, а данас скупштине, затим они држе привредну комору, СНС је препун геј лобија и геј фракција.

Ви латентни, свуда видите педдере. ;)

И да, ко је из СНС био на педдербалу? Нико? А из опозиције скоро сви.

Ето, ко је ко у Србији данас!

ovaj dule srbenda i ovi vučićevi botovi stvarno više nema smisla sns organizovao gej paradu podržava na medijima članovi su na paradi posebno ženski deo sns-a..to je ono o čemu ja govorim sns su kao pijane bzdale razbijaju zlatni escajg a optužuju druge na kraju će da ispadne da nisu ni bili na vlasti već da je to organizovao strani faktor i mrska opozicija

ovaj dule srbenda i ovi vučićevi botovi stvarno više nema smisla sns organizovao gej paradu podržava na medijima članovi su na paradi posebno ženski deo sns-a..to je ono o čemu ja govorim sns su kao pijane bzdale razbijaju zlatni escajg a optužuju druge na kraju će da ispadne da nisu ni bili na vlasti već da je to organizovao strani faktor i mrska opozicija
Ко је из СНС био тамо? Ја видех само ове из опозиције?

СНС се тиме не бави, она се бави важним и битним стварима за Србију и Србе. Полиција је била само да одржи ред и мир.
Тачка.

И да, ко је из СНС био на педдербалу? Нико? А из опозиције скоро сви.

Ето, ко је ко у Србији данас!
А ко је то "сви" из опозиције био?

Можда пар зелених и нико више.

Али ти тако заслепљен, видиш "све".

А СНС партија препуна гејева не мора да иде на параду, они се пе.деришу свуда по Србији, краду, пљачкају, неморалишу, а глупом народу пуштају тралала причу како шетају неки енглези и неки опозиционари. А они постају "ћале" без алатке кад год им се прохте.

Председник привредне коморе лакира нокте пред камерама.

Ко је из СНС био тамо? Ја видех само ове из опозиције?

СНС се тиме не бави, она се бави важним и битним стварима за Србију и Србе. Полиција је била само да одржи ред и мир.
Тачка.

Чувени активиста Аздејковић ботује за СНС на тњитеру исто колико ти ботујеш на Крстарици.

А ко је то "сви" из опозиције био?
Лазовић и цела та екипа. То су сад ваше главне узданице.

А СНС партија препуна гејева не мора да иде на параду, они се пе.деришу свуда по Србији, краду, пљачкају, неморалишу, а глупом народу пуштају тралала причу како шетају неки енглези и неки опозиционари. А они постају "ћале" без алатке кад год им се прохте.
Држо си им свеће? :mrgreen:

Предсеник је ожењен и отац троје деце.

Има жену, то се коси са идеологијом твог Лазовића. ;)

И први и други су му уговорени бракови.

први му је средио Шешељ, а други је сам испословао.

20231118000449.png

И први и други су му уговорени бракови.

први му је средио Шешељ, а други је сам испословао.

20231118000449.png
Али је човек жењен...има децу.

А твоја опседнутост његовом сексуалношћу, више говори и теби, него о њему.

Zahebi sa tim, Srbi su i posle WW2 proterivani u Srbiju iz svih bratskih republika, to se radilo sistematskim ekonomskim pritiskom, prosto nema ulaganja u krajeve u kojima su većina Srbi, definitivno ne da bi ti ljudi tamo ostali.

Jedini okupatori u Srbiji su cetinjski Dukljani kojima su komunisti omogućili da pljačkaju po Beogradu a da zauzvrat pljuju i po Srbiji i po Srbima iz CG, kao i ovaj velikobugarski Jugosloven Nenad, njegovima je jednom oprostio Kralj Aleksandar a posle njega Tito, a posle kao bratstvojedinstveni bili privilegovani i forsirani da ne bi slučajno neko rekao da ih “diskriminišu”, kao i onaj Šolakov urednik…

Зајеби ти са тим твојим партизанским кукњавама.

Зар се Срби (који више нису били Срби већ титословени) који су прешли Дрину и нападали Србију 1944.г. нису запитали зашто не нападају Јасеновац и НДХ2, већ Дражу и Четнике.

Зајеби ме са тим вашим комунистичким и титоистичким глупим форама

Павић је јак на речима, кладим се да ни пушку не зна да држи у рукама.

И шта ако зна или не зна ?

Нпр. не би ја теби дао пушку и да знаш и да не знаш да рукујеш...:hahaha:

Back