dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 64.026
Павић је јак на речима, кладим се да ни пушку не зна да држи у рукама.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislim na te ljude. Koliko ljudi ima porijeklo iz CG. Iz Hercegovine. Pa Bodiroga ili Grbići su porijeklom Hercegovci.Ti ljudi nisu nikakvi “dođoši” nego su po ustaškom i titoističkom receptu proterani u Srbiju.
СНС нема везе са тим, а на паради су били посланици опозиције, истакли су чак и њихову заставу на скупштини.Kako je prosla SNS gej parada?
СНС нема везе са тим, а на паради су били посланици опозиције, истакли су чак и њихову заставу на скупштини.
А и тај што си га окачио је одборник СНС, у време док је Алексић владао у Трстенику.
Алексић је овај из опозиције.
Видиш колико ништа не разумеш, Тихи.
Не даје им никакву подршку.Kako nema kad SNS daje podrsku odrzavanje iste plus je obezbedjuje sa 4000 policajaca
СНС нема везе са тим, а на паради су били посланици опозиције, истакли су чак и њихову заставу на скупштини.
А и тај што си га окачио је одборник СНС, у време док је Алексић владао у Трстенику.
Алексић је овај из опозиције.
Видиш колико ништа не разумеш, Тихи.
Ви латентни, свуда видите педдере.СНС има везе таман толико што особу без једног јединог гласа ставља на место председника владе, а данас скупштине, затим они држе привредну комору, СНС је препун геј лобија и геј фракција.
СНС је најгејскија странка у Србији још од времена Лепенског вира до данас.
И да, ко је из СНС био на педдербалу? Нико? А из опозиције скоро сви.СНС има везе таман толико што особу без једног јединог гласа ставља на место председника владе, а данас скупштине, затим они држе привредну комору, СНС је препун геј лобија и геј фракција.
СНС је најгејскија странка у Србији још од времена Лепенског вира до данас.
Ко је из СНС био тамо? Ја видех само ове из опозиције?ovaj dule srbenda i ovi vučićevi botovi stvarno više nema smisla sns organizovao gej paradu podržava na medijima članovi su na paradi posebno ženski deo sns-a..to je ono o čemu ja govorim sns su kao pijane bzdale razbijaju zlatni escajg a optužuju druge na kraju će da ispadne da nisu ni bili na vlasti već da je to organizovao strani faktor i mrska opozicija
А ко је то "сви" из опозиције био?И да, ко је из СНС био на педдербалу? Нико? А из опозиције скоро сви.
Ето, ко је ко у Србији данас!
Ко је из СНС био тамо? Ја видех само ове из опозиције?
СНС се тиме не бави, она се бави важним и битним стварима за Србију и Србе. Полиција је била само да одржи ред и мир.
Тачка.
Лазовић и цела та екипа. То су сад ваше главне узданице.А ко је то "сви" из опозиције био?
Држо си им свеће?А СНС партија препуна гејева не мора да иде на параду, они се пе.деришу свуда по Србији, краду, пљачкају, неморалишу, а глупом народу пуштају тралала причу како шетају неки енглези и неки опозиционари. А они постају "ћале" без алатке кад год им се прохте.
Ето, нашо си једног...браво.Чувени активиста Аздејковић ботује за СНС на тњитеру исто колико ти ботујеш на Крстарици.
Ето, нашо си једног...браво.
Предсеник је ожењен и отац троје деце.А председник државе?
Она ником не намеће ту идеологију.А брнапићка?
Предсеник је ожењен и отац троје деце.
Има жену, то се коси са идеологијом твог Лазовића.
Али је човек жењен...има децу.И први и други су му уговорени бракови.
први му је средио Шешељ, а други је сам испословао.
Zahebi sa tim, Srbi su i posle WW2 proterivani u Srbiju iz svih bratskih republika, to se radilo sistematskim ekonomskim pritiskom, prosto nema ulaganja u krajeve u kojima su većina Srbi, definitivno ne da bi ti ljudi tamo ostali.
Jedini okupatori u Srbiji su cetinjski Dukljani kojima su komunisti omogućili da pljačkaju po Beogradu a da zauzvrat pljuju i po Srbiji i po Srbima iz CG, kao i ovaj velikobugarski Jugosloven Nenad, njegovima je jednom oprostio Kralj Aleksandar a posle njega Tito, a posle kao bratstvojedinstveni bili privilegovani i forsirani da ne bi slučajno neko rekao da ih “diskriminišu”, kao i onaj Šolakov urednik…
Знам, и то врло добро.Нпр. не би ја теби дао пушку и да знаш и да не знаш да рукујеш...