LPcrazy_girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
Interesuje me da li je neko pauzirao pre upisa na fakultet? Da li je kasnije teze upisati fax?! Molim vas pisite.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kao sto sam vec rekla ne bi mi bilo tesko da ucim ako bih upisala ono sto volim. Ali dobro, imam jos jedno polugodiste da dobro razmislim o svemumalena_pmf:Za pauziranje ti je potrebna celicna volja da se posle vratis u rutinu ucenja. Vidjala sam ljude da pauziraju i posle u roku zavrse faks, neke kojima je trebalo malo vremena ali su se vratili u formu, a i one druge koji su odustajali na prvoj godini...
Na tebi je da procenis u koju grupu pripadas...
Ukoliko vec znas sta bi upisala, bolje nemoj pauzirati vec pokusaj da upises bez pauziranja. Ukoliko ne uspes, uvek treba imati u vidu i rezervnu varijantu tj. neki srodni faks sa kojeg ces moci posle da se prebacis. Postoji mnogo rupa u zakonu koje se mogu iskoristiti, samo treba gledati...LPcrazy_girl:Pa kao sto sam vec rekla ne bi mi bilo tesko da ucim ako bih upisala ono sto volim. Ali dobro, imam jos jedno polugodiste da dobro razmislim o svemu![]()
Ne bih se složio. Možda samo da je lakše uhodati se sa ljudima koji su tvoja generacija, ali ukoliko je neko malo zatvoreniji (lični primer), svejedno mu se može desiti da bude odsečen. I obrnuto.intra:Kod nas ti je obično studiranje povezano sa tim da treba da posuđuješ literaturu i dobijaš svježe informacije, a to je jednostavnije kada si u svojoj generaciji.