Što ti imaš protiv tog divnog čoveka i socijaliste?
Pa ako mi je cilj da smenim Satanu, onda mi je poslednji pomagač u tom poslu njegov ČepŠto ti imaš protiv tog divnog čoveka i socijaliste?
Vulin je divan.Pa ako mi je cilj da smenim Satanu, onda mi je poslednji pomagač u tom poslu njegov Čep
Бота Рус је легенда!Vulin je divan.
Mislim da oni tebe planiraju istražiti za podršku terorističkoj državi (Rusiji)ja znam sta ds treba da uradi i da postane ozbiljna stranka
ali, to kosta. neka se jave
Najnovije istraživanje javnog mnjenja koje je naručila Stranka slobode i pravde.Dobro, ali računaj da je SSP u stvari DS.
Btw, ko je radio ovo istraživanje? Ponoš 7%, NS 0.5?! Pa to su neki novi momenti
Najnovije istraživanje javnog mnjenja koje je naručila Stranka slobode i pravde.
https://nova.rs/vesti/politika/kako...u-srbiji-ovo-su-rezultati-istrazivanja-ssp-a/
Đilas ima želju da Jeremića izbaci iz igre i ubaci Ponoša kao saveznika. Mada istraživanje deluje realno jer ipak se Ponoš više istakao na poslednjim izborima i posle nego Jeremić koji se izgubio, krije se i gura Aleksića svuda.
Oni su ti sledeća vlastma koji DS..jadni su
kadar DS a koji je u međuvremenu stasao i sada vodi glavnu reč u Nišu
..ps. da li je ovo najveći blam ikada snimljen??
Ne zna se ko je radio, ali zna se ko je naručio lažno istraživanje. Lažni opozicionar Đilas koji uljujkuje neobaveštene i lakoverne lažnim podatkom kako njegova SSP samostalno ima 8%, kao i da njegov trojanski konjić Ponoš takođe samostalno ima 7%, što je blago rečeno komično.Dobro, ali računaj da je SSP u stvari DS.
Btw, ko je radio ovo istraživanje? Ponoš 7%, NS 0.5?! Pa to su neki novi momenti.
Ipak je najlakše yebati vas Bosance. Gde to još ima da kolonijalni upravnik ("Visoki predstavnik") u izbornoj noći menja izborni zakon? Gde još osim u kod vas u Bosni ima da centralna izborna komisija i pored toga što je ustanovila i objavila da je na delu bila masovna izborna krađa na izborima za entitetskog predsednika, ne naredi ponavljanje izbora već proglasi pobedu za kradljivca izbora samo zato što je s njim put Bosne u NATO 100% osiguran?Lako je yebati srbijance ajde yebi slovence.
Idi begaj Bre.Ja vas srbijance kupim za 5.000 dinara jajca da mi ladite.Ipak je najlakše yebati vas Bosance. Gde to još ima da kolonijalni upravnik ("Visoki predstavnik") u izbornoj noći menja izborni zakon? Gde još osim u kod vas u Bosni ima da centralna izborna komisija i pored toga što je ustanovila i objavila da je na delu bila masovna izborna krađa na izborima za entitetskog predsednika, ne naredi ponavljanje izbora već proglasi pobedu za kradljivca izbora samo zato što je s njim put Bosne u NATO 100% osiguran?
A u stvarnosti, ne idu Srbijanci u Bosnu da rade za nadnice, već vi Bosanci u Srbiju.Idi begaj Bre.Ja vas srbijance kupim za 5.000 dinara jajca da mi ladite.
To ces da zayebes, u srbiju dolaze iz Bangladesa i Albanije da rade toliko koliko napredujete kao nacija.Vucic vam uvozi genetski materijal iz pizzde materine hoce da vas asimiluje da od vas napravi naciju mutanata.A u stvarnosti, ne idu Srbijanci u Bosnu da rade za nadnice, već vi Bosanci u Srbiju.
Bosanac da li si ti pet iljadarki zaradio na radeći po košavi na skeli u Beogradu na vodi, ili si kopao septičku jamu u Veterniku?Idi begaj Bre.Ja vas srbijance kupim za 5.000 dinara jajca da mi ladite.
Pa to je super jer ljudi iz Bangladeša, Albanci i migranti sa Bliskog Istoka su svetski ljudi za vas Bosance.u srbiju dolaze iz Bangladesa i Albanije da rade