ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bukvaru fali najveći srpski patriota, pod slovom č sveti čeda
cedabf8.jpg

celooo seloooo šmrče beeeloooo...

Salvantis:
Jel? Opet se nesto ne secam ni da sam te spomenuo, niti da sam trazio da mi ti kazes svoje misljenje, ali kad vec imas potrebu da se trcis, tvoji stavovi su uglavnom odlican primer svega sto sam naveo (a pogledaj i mitin tekst, kasce ti se samo).
Kazaće se samo tebi, kad stvoriš takvo predubeđenje. A nisam ni rekao da si me pomenuo.

Salvantis:
Ne, znas sta je smesno: kad kojekakvi cedini balavi klinci krenu meni da drze predavanja o slobi, meni koji sam bio na svim protestima i demonstracijam od 9.marta do 5.oktobra, jurio se sa policijom, udisao suzavac, i bukvalno stavljao glavu u torbu...
Ali gospodo, jedan milosevic nije razlog da se omrzne svoj narod, ni hiljadu milosevica, a kamoli jedan.

Uostalom kod nekoga (poput mene na primer) kontinuirana jeftina propaganda i ispiranje mozga izaziva otpor i bas suprotan efekat, a kod nekih drugih se jako uspesno prima. Kod vas se odlicno primila propaganda koja je po sustini cak i prljavija i opasnija od one miloseviceve. I to mnogo.

Ne razumem zasto si isao na demonstracije, jurio se sa policijom, udisao suzavac i ostalo ako danas prihvatas da zivis u Srbiji koja lici na srednji vek.U pravu si da ni hiljadu Milosevica nisu razlog da se omrzne svoj narod.Ali upravo oni koji smatraju da je Srbiji dobro ovako mrze svoj narod, a ne oni koji se trude da je izbave iz ove ucmalosti i ruku nesposobnih i mlohavih vlastodrzaca.Ti koji zele da zive u uredjenoj i zdravoj Srbiji su patriote u pravom smislu te reci.
Propaganda, manipulacije, poluistine i lazi su najjace negativno medijsko orudje koje hara celim svetom i hteo ne hteo utice na formiranje stavova.Dobro je kada uspes da ga prepoznas i sklonis se na vreme.Izgleda da ti nisi uspeo iako tvrdis suprotno.Tebe je spin doktor izmanipulisao da nisi ni svestan toga.To je najveci uspeh propagande.

misoni:
Шта имамо ми да ''перемо''?Значење те речи је свуда исто,и нема никакве могућности да неко блати значење неке речи.Ово што је речено је апсурд!
А Б92 је што се тиче информативног и политичког програма једно с*ање од телевизије,презентација погледа Верана Матића на Србију,Србе и још гомила свакаквих небулоза.

Patriota - covek koji voli svoju otadzbinu.To je jasno.Ali ponavljam da je kod nas ova rec dovodjena toliko puta u vezu sa najgorim slojem olosa, te je izgubila pravi smisao.Sta je tu apsurdno?
B92 kroz svoj informativni program pruza najbrze, najkvalitetnije, najjasnije i najobjektivnije informacije.To sto neko ne zeli da cuje istinu pa pljuje po televiziji koja je definitivno najkvalitetnija na ovim prostorima, kao i po uredniku iste, to je vec nesto drugo.

kosmopolita:
Ne razumem zasto si isao na demonstracije, jurio se sa policijom, udisao suzavac i ostalo ako danas prihvatas da zivis u Srbiji koja lici na srednji vek.U pravu si da ni hiljadu Milosevica nisu razlog da se omrzne svoj narod.Ali upravo oni koji smatraju da je Srbiji dobro ovako mrze svoj narod, a ne oni koji se trude da je izbave iz ove ucmalosti i ruku nesposobnih i mlohavih vlastodrzaca.Ti koji zele da zive u uredjenoj i zdravoj Srbiji su patriote u pravom smislu te reci.
Propaganda, manipulacije, poluistine i lazi su najjace negativno medijsko orudje koje hara celim svetom i hteo ne hteo utice na formiranje stavova.Dobro je kada uspes da ga prepoznas i sklonis se na vreme.Izgleda da ti nisi uspeo iako tvrdis suprotno.Tebe je spin doktor izmanipulisao da nisi ni svestan toga.To je najveci uspeh propagande.
Jasno da je osnovni motiv bas i bio patriotizam; nisu ljudi 5.oktobra jurisali na skupstinu zbog Haga vec zbog Srbije.

Jedno me zanima: ko to u Srbiji "ne zeli da zivi u uredjenoj i zdravoj drzavi, nego u srednjem veku"?
Valjda patriote zele slabu i nesrecnu Srbiju, sta li?!
A ovi drugi, koji bi najradije odmah pobegli da mogu (kako ogromna vecina vasih ovde prica), koji narod smatraju 'pokvarenom stokom' (kao sto juce rece svetolik), po tebi, zele sve najbolje (sto pokazuju sprdajuci se cak i sa osecanjem ljubavi prema ovoj zemlji)?!
:shock: :shock:
Toliko o propagandi i njenom stetnom uticaju.

Inace mlohavih i nesposobnih vlastodrzaca zaista ima svakakvih, jedan je cak bio i potpredsednik vlade ....
Kad ih vec pominjemo, politicari su smradovi uvek i svuda (i svi); nismo mi nikakav izuzetak po tom pitanju. A ubedljivo najgora sorta su oni mesijanskog tipa koji "jedini znaju put u bolju i svetlu buducnost", poput pomenutog bivseg potpredsednika. E takvi sigurno nista dobro nece doneti nikome, sem sebi i svom najblizem okruzenju.

eremita:
Ову дивну анализу РЕФОРМСКИХ ТЕЛЕТАБИСА нисам написао ја већ су је одавно написали неки стари чланови овог подфорума. Мислите о томе.........

Јел то Комодор написао? Знам да је Комодор нацртао реформског телетабиса.

Salvantis:
Jasno da je osnovni motiv bas i bio patriotizam; nisu ljudi 5.oktobra jurisali na skupstinu zbog Haga vec zbog Srbije.

Jedno me zanima: ko to u Srbiji "ne zeli da zivi u uredjenoj i zdravoj drzavi, nego u srednjem veku"?
Valjda patriote zele slabu i nesrecnu Srbiju, sta li?!
A ovi drugi, koji bi najradije odmah pobegli da mogu (kako ogromna vecina vasih ovde prica), koji narod smatraju 'pokvarenom stokom' (kao sto juce rece svetolik), po tebi, zele sve najbolje (sto pokazuju sprdajuci se cak i sa osecanjem ljubavi prema ovoj zemlji)?!
:shock: :shock:
Toliko o propagandi i njenom stetnom uticaju.

Inace mlohavih i nesposobnih vlastodrzaca zaista ima svakakvih, jedan je cak bio i potpredsednik vlade ....
Kad ih vec pominjemo, politicari su smradovi uvek i svuda (i svi); nismo mi nikakav izuzetak po tom pitanju. A ubedljivo najgora sorta su oni mesijanskog tipa koji "jedini znaju put u bolju i svetlu buducnost", poput pomenutog bivseg potpredsednika. E takvi sigurno nista dobro nece doneti nikome, sem sebi i svom najblizem okruzenju.

ako ovde neko ima takav naduveno - dzibersko - bg - stav
onda je tatin student iz kragujevca

jednostavno kliknete na "pronadji josh poruka od tigraste svinje"
i sve ti se samo kaze 8)

Bas je zanimljivo vidjenje nekih forumskih mudraca i intelekualnih gromada da ako ne voli kriminalce,osudjene ubice ili njihove ogranizatore ,ratne profitere i raznorazne fasitse , ako se ne divi ljudima zbog njihovih optuznica za ratne zlocine on odmah mrzi Srbiju i ceo Srpski narod .To sto sam ja Srbin ne mora da znaci da je moram da volim svakog psihopatu,kriminalca ,ubicu,pedofila i manijaka samo zato sto su i oni slucajno isto Srbi.

kosmopolita:
Patriota - covek koji voli svoju otadzbinu.To je jasno.Ali ponavljam da je kod nas ova rec dovodjena toliko puta u vezu sa najgorim slojem olosa, te je izgubila pravi smisao.Sta je tu apsurdno?
B92 kroz svoj informativni program pruza najbrze, najkvalitetnije, najjasnije i najobjektivnije informacije.To sto neko ne zeli da cuje istinu pa pljuje po televiziji koja je definitivno najkvalitetnija na ovim prostorima, kao i po uredniku iste, to je vec nesto drugo.
Ја пишем једно,ти одговараш друго...Играмо се глувих телефона?:roll:

svetolik trpkovic:
Bas je zanimljivo viodjenje nekih forumskih mudraca i intelekualnih gromada da ako ne voli kriminalce,osudjene ubice ili njihove ogranizatore ,ratne profitetre i raznorazne fasite , ako se ne divi ljudima zbog njihovih optuznica za ratne zlocine on odmah mrzi Srbiju i ceo Srpski narod .To sto sam ja Srbin ne mora da znaci d je moram da vlim svaog pihopatu,kriminalca ,ubicu,pedofila i manijaka samo zato sto su i oni slucajno isto Srbi.

То што си ти написао апсолутно нема никакве везе с мозгом. "То што сам ја Србин..." То што си ти "Србин", то показује 2 ствари:

1. Србин се пише малим словом као и сваки други припадник неког народа. Ко је сада полуписмен?
2. Овим одговором си нам само показао колико си забраздио са свим тим реформистичким ср*њима. Ви сте бре подједнако екстремни као и ови десничарски ментоли само се налазите на различитим крајностима. Згадили сте ми се и једни и други.

Иначе ово писмо које читаш је ћирилица. Надам се да се ниси много ознојио док си сва слова протумачио! ;)

svetolik trpkovic:
ako ne voli kriminalce,osudjene ubice ili njihove ogranizatore ,ratne profitetre i raznorazne fasite , ako se ne divi ljudima zbog njihovih optuznica za ratne zlocine on odmah mrzi Srbiju i ceo Srpski narod .To sto sam ja Srbin ne mora da znaci d je moram da vlim svaog pihopatu,kriminalca ,ubicu,pedofila i manijaka samo zato sto su i oni slucajno isto Srbi.
Замена теза. (Случајна или намерна, вечито питање).
Овде се уопште не ради о томе.

dalipro:
То што си ти написао апсолутно нема никакве везе с мозгом. "То што сам ја Србин..." То што си ти "Србин", то показује 2 ствари:

1. Србин се пише малим словом као и сваки други припадник неког народа. Ко је сада полуписмен?
2. Овим одговором си нам само показао колико си забраздио са свим тим реформистичким ср*њима. Ви сте бре подједнако екстремни као и ови десничарски ментоли само се налазите на различитим крајностима. Згадили сте ми се и једни и други.

Иначе ово писмо које читаш је ћирилица. Надам се да се ниси много ознојио док си сва слова протумачио! ;)

Великим словом пише се:

- Србин,
- Србија

малим словом пише се:

- српски 8-)

dalipro:

:shock:
Joooj zemljo Indijo zasto radjas slonove ? :-D

dalipro:

i šta reći?

Nisam ja fan Vidojkovicevih pisanija ali je sa ovom temom sve pogodio i potpuno je u pravu, a da bi to uvideli ne treba da idemo daleko vec je dovoljno samo malo da prosaramo po ovom forumu i videcemo da se neki diskutanti u poptupunosti uklapaju u gorenavedene negativne stareotipe ,neki samo u pojedine a neki u svih 30 a svi oni bez razlike smatraju sebe za patriote pa je stoga i naslov teksta takodje potpuno primeren.Ti izrazi koje Vidojkovic spominje tipa: zli komunisti ,masoni ,balije, ustase ,jevreji "prljavi americki novac" ,djavolja Amerika ,"prljave pedercine i narkomani "raznorazne zavere ,pozivi na hapsenja ,streljanje ili proterivanje politickih neistomisljenika ,nazivanje istih "antisrpskim g*vnima i ustasama iako neki od njih nisu bili u zivotu u HR ni na letovanju i slicno nisu nikakva Vidojkoviceva izmisljotina vec se oni koriste svakodnevno i u skoro svim temama na ovom forumu od ljudi koji sebe smatraju za najvece patriote i ne vidim sta je tu sprorno u tekstu koji je samo konstatacija nazlost stvarnog stanja .

@Svetolik
Ukoliko je tako, onda ne mozes a da ne primetis da se sam uklapas u profil 'reformskog teletabis'... Budi covek pa reci.

@kosmopolita
Ti po default-u ne bi smeo da pricas o patriotizmu. Ti si gradjanin sveta.

Mozete da pricata sta hocete, rugate se pojmu patriotizma, i unizavate ga identifikujuci ga sa tim losim pojavama. Vasi dedovi bi bili jako ponosni na vas... Nema sta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back