Patriotski blok Šapić-Glišić-Parović? (A. T.)

Kakvo je vaše mišljenje o novom bloku koji nastaje?

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
92.920
Otvorimo temu o jednoj hipotetičkoj koaliciji koja bi...po nekim indicijama bila izvesnost. :per:

Šta mislite o udruživanju Srpskog patriotskog saveza, Narodne mreže i Narodnog slobodarskog pokreta?

spas1.jpg

Radovan Tvrdišić bi imao ključnu ulogu. Došlo bi do okupa velikog broja starih dverjana.

Možda bi tu došao i Srđan Nogo? :think:

parovic-642x336.jpg

Koje je vaše mišljenje o ovom bloku? Takođe, šta šta mislite o potencijalnoj SPAS-SRS koaliciji? :think:

hro%20mito%20Uros%20Jankovic%20mitic%20(2)_620x0.jpg

Poslednja izmena:
Ja Глишићима ништа више не верујем.
Кад кажем-Глишићима- мислим на Браћу Глишиће,а првенствено на овог Владана
који је на свог млађег брата Миљана Глишића уочи свог напуштања Двери пренео сва
Права Радиа-Снаге Народе- који је недуго после пукао...

Радио-Снага Народа- тада је био јединствени,непоновљиви Радио са милијарду слушалаца и коментара и донација и
предлога, са веома искусним и еминентним новинарима.

И онда су ђубрад све то упропастила :(

Otkuda Gambija u toj trećefašističkoj ekipi?

Trajalo je dosta dugo razmatranje kakva bi trebalo da bude organizacija koju bi Šapić pokrenuo i na kraju se odlučilo da bi najidealnije bilo da SPAS budu nove Dveri, zato što Dveri same propadaju, imaju sve manje i manje članova i posebno su sada pretrpele neke udarce (npr. zato spomenuh Noga) ulaskom u Savez za Srbiju i fenomenom Boškove građanizacije, kako se to kolokvijalno govori.

Šapić želi da popuni taj prostor, ciljajući na biračko telo srodno 150 hiljada građana koji su glasali za listu Dveri na izborima 2012. godine (odnosno stotinjak hiljada za Glišića na tadašnjim predsedničkim izborima).

Ako stvari nastave da se kreću u smeru u kojem mislim da idu, očekujem da će se Šapić skoncentrisati na negativnu kampanju protiv Boška.

Poslednja izmena:
Trajalo je dosta dugo razmatranje kakva bi trebalo da bude organizacija koju bi Šapić pokrenuo i na kraju se odlučilo da bi najidealnije bilo da SPAS budu nove Dveri, zato što Dveri same propadaju, imaju sve manje i manje članova i posebno su sada pretrpele neke udarce (npr. zato spomenuh Noga) ulaskom u Savez za Srbiju i fenomenom Boškove građanizacije, kako se to kolokvijalno govori.

Šapić želi da popuni taj prostor, ciljajući na biračko telo srodno 150 hiljada građana koji su glasali za listu Dveri na izborima 2012. godine (odnosno stotinjak hiljada za Glišića na tadašnjim predsedničkim izborima).

Ako stvari nastave da se kreću u smeru u kojem mislim da idu, očekujem da će se Šapić skoncentrisati na negativnu kampanju protiv Boška.

Mislim da su male šanse da će Dverjansko telo u Gambiji videti željenog političara

Mislim da su male šanse da će Dverjansko telo u Gambiji videti željenog političara

Ne znam baš. Da li se sećaš...

Sretno.JPG

Već zaista dugo vremena gura četničku, konzervativnu (obračun sa šundom, rijalitijima,..), rusofilnu priču. Iako je program SPAS-a deklarativno na nivou centra...ali i u programu i u praksi veliki je akcenat na porodicu, porodične vrednosti, podizanje nataliteta...više fizičkog zdravlja, sport. U segmentu o integracijama srpske integracije zauzimaju skoro isključivi prostor. Nigde nema EU, već pored srpskih integracija samo mali komentar da postoje i globalne nekakve.

SPAS.JPG

Takođe fura DJB/Dveri priču o borbi protiv partokratije...da treba promeniti partijsku državu kakva je Srbija, a SPAS je i u jednom fazonu debeogradizacije Srbije.

Ja Глишићима ништа више не верујем.
Кад кажем-Глишићима- мислим на Браћу Глишиће,а првенствено на овог Владана
који је на свог млађег брата Миљана Глишића уочи свог напуштања Двери пренео сва
Права Радиа-Снаге Народе- који је недуго после пукао...

Радио-Снага Народа- тада је био јединствени,непоновљиви Радио са милијарду слушалаца и коментара и донација и
предлога, са веома искусним и еминентним новинарима.

И онда су ђубрад све то упропастила :(

Ја сам послушао пар емисија са тог фамозног радија из његовог "златног доба"(пре пар година) , и то није нешто нарочито.

Нека новинарка из "Јежа" која куне и нариче, неки комичар из Лесковца са фазонима од пре 50 година, и још пар опскурних ликова који су касније направили своје јутјуб канале.

Једно време је за њих радио и Марко Јанковић који је својевремено подржавао ДОС, ДСС, СНС.

Član Predsedništva SPAS-a Vladan Glišić dao jednu od prvih izjava za medije u tom svojstvu, za KTV Zrenjanin:

Овај господин сада прича о НАТО агресији 1999 године, а 1999/2000 године је био отпораш и припадник ДОС-а.Учествовао је у пучу 5 октобра 2000 године.После 2000 године је основао Двери са Обрадовићем, а разишао се са Обрадовићем јер је био против претварања Двери у политичку странку и коалиције са ДСС.После тога се учланио у Шапићеву странку.

Опскуран, али врло занимљив лик.Парадигма наше политичке сцене.Може све, свака идеологија, Отпор, ДОС, Двери, Шапић.Где год је био свуд је погинуо, истеран из ДОС-а, изгубио битку за Двери са Обрадовићем, али и даље вреба из прикрајка да се докопа власти.

Ја типујем да ће он отворено прићи Вучићу пре или касније.

Овај господин сада прича о НАТО агресији 1999 године, а 1999/2000 године је био отпораш и припадник ДОС-а.Учествовао је у пучу 5 октобра 2000 године.После 2000 године је основао Двери са Обрадовићем, а разишао се са Обрадовићем јер је био против претварања Двери у политичку странку и коалиције са ДСС.После тога се учланио у Шапићеву странку.

Опскуран, али врло занимљив лик.Парадигма наше политичке сцене.Може све, свака идеологија, Отпор, ДОС, Двери, Шапић.Где год је био свуд је погинуо, истеран из ДОС-а, изгубио битку за Двери са Обрадовићем, али и даље вреба из прикрајка да се докопа власти.

Ја типујем да ће он отворено прићи Вучићу пре или касније.

Шта бре отворено; ишао је у кампању Српске листе на косовским изборима и тамо понављао да је опозиција гори избор за Србију од власти; где ћеш отвореније; једино да директно пређе у СНС. :lol:

Back