patriotizam ...definicija

Jel`te,.......
a automatski ce se odreci i svoje kuce i zemlje tamo,
i svega onoga sto je stekao,i pokloniti rvatima,
e,da vam je:eek:

pa ne mora da ima pasos da bi bio vlasnik kuce i zemlje...:roll:

ali, sta fali??...pravom srpskom patrioti se crveno bele kockice na putovnici odlicno slazu uz carape...:hahaha::hahaha::hahaha:

BTW ...sto pobeze i ostavi "vekovnu kucu i vekovno ognjiste, sa sve vekovnim televizorom i friziderom"???....pa kada sad bez frke fura ustaski pasos, sto se koji moj kurcobecao protiv njega???:roll:

pa ne mora da ima pasos da bi bio vlasnik kuce i zemlje...:roll:

ali, sta fali??...pravom srpskom patrioti se crveno bele kockice na putovnici odlicno slazu uz carape...:hahaha::hahaha::hahaha:

BTW ...sto pobeze i ostavi "vekovnu kucu i vekovno ognjiste, sa sve vekovnim televizorom i friziderom"???....pa kada sad bez frke fura ustaski pasos, sto se koji moj kurcobecao protiv njega???:roll:
Ma sta naprica

Uhhhhhhh..........koji je ovde *karo ili kare*.........................Vujakliju ili Kljajica u ruke.............a sve van toga ne generalisati ili bukvalno uprostavati................a ako se naruci recitacija .........ce da bidne......................

mudro receno..:ok:.mora da ti pomogao komsija da sklopis dve reci u recenicu:hahaha:

jel imas ti onaj pasos sa sahovskom tablicom na koricama???;)

ne nego onaj sa malim jednoglavim orlicem i srpsko - pravoslavnim natpisom reisepass na cistoj nemanjickoj cirilici ,kao i svaki pravi Srbin
Vidim da zborite argumentovano kao uvek,
pa evo udruzenim snagama da odgovorite,
jeste li vi za to da se Srbima oduzmu kuce i imanja,
vracanjem hrvatskog drzavljanstva,
samo da bi nekim primitivcima
tako dokazali patriotizam,
ako vam treba pomoc ,pozovite Jominija

Vidim da zborite argumentovano kao uvek,
pa evo udruzenim snagama da odgovorite,
jeste li vi za to da se Srbima oduzmu kuce i imanja,
vracanjem hrvatskog drzavljanstva,
samo da bi nekim primitivcima
tako dokazali patriotizam,
ako vam treba pomoc ,pozovite Jominija
nisam da se bio kome oduzima imovina , mada to nema mnogo veze sa drzavljanstvom
cak ni protiv drzavljanstva i pasosa HR ili tvog nemackog nemam nista protiv , samo se da primetiti da oni koji su vristali da nikada u zivotu , ni po koju cenu prihvatiti dokumenta sa mrskom sahovnicom sada uzimaju ista u velikom broju , ne mislim tu na sve Srbe iz HR ,ali ima dosta primera :think:

Licemerje?

Sa tobom se slažem, ali onda ne bauljaš po ulicama i forumima i ne ispaljuješ velikosrpske i patriotske žvake.

Нисам те најбоље разумео. Ал без зезања. Јел опет нека мисаона кострукција да ако имаш пасош друге државе не треба да мислиш да су нас усташе и запад деведетих етнички очишећели из хрватске и са космета... Можда сам криво схватио.

nisam da se bio kome oduzima imovina , mada to nema mnogo veze sa drzavljanstvom
cak ni protiv drzavljanstva i pasosa HR ili tvog nemackog nemam nista protiv , samo se da primetiti da oni koji su vristali da nikada u zivotu , ni po koju cenu prihvatiti dokumenta sa mrskom sahovnicom sada uzimaju ista u velikom broju , ne mislim tu na sve Srbe iz HR ,ali ima dosta primera :think:
Samo kao drzavljanin Hrvatske mozes posedovati nekretnine
u toj drzavi,taj zakon se tek treba promeniti,
i to kao jedan od uslova za ulazak u EU:rtfm:
.......i jos jednom za zaboravne,
ja imam srpsko drzavljanstvo

Back