leki1
Domaćin
- Poruka
- 4.948
Evo Patrijarh Porfirije je pozvao sve da se vrate u školske klupe. Slično to je radio i Patrijarh Pavle 1991. Pogledajte klip. Pa sami presudite. Pogledajte na 1:00
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poenta klipa je da se Patrijarh Pavle i studenti nisu razumeliCrkva je 1991. bila velikosrpska sto bi podrzavala vase?
I danas je branik srpskog sveta na koji vi kidisete...
Ko svi ? ja samo kazem da studenti ne slusaju patrijarhe ... pogledaj na videu kako su ispljuvali patrijarha pavla ...Sta li vi svi imate protiv ucenja zapravo?Ajde sto niko vise nece u crkve, ali u skole... zar i to da docekamo
Mislim vecina, posto botovsko-blokaderska alijansa dominira na forumu. Dobro za botove znamo da nisu iskreni u svojoj agendi, ali blokaderi su tezi slucajevi.Ko svi ? ja samo kazem da studenti ne slusaju patrijarhe ... pogledaj na videu kako su ispljuvali patrijarha pavla ...
Beogradski nadbiskup je podrzao svoje:jel pozvao i studente katoličke i islamske veroispovesti ili samo pravoslavne?
Evo Patrijarh Porfirije je pozvao sve da se vrate u školske klupe. Slično to je radio i Patrijarh Pavle 1991. Pogledajte klip. Pa sami presudite. Pogledajte na 1:00
nisi slušao Porfirija ceo snimak...i on pokušava da balansira..jeste rekao da bi voleo da se studenti i učenici vrate u škole ali jerekao i: svi smo mi za to da se ispune studentski zahtevi ali ko će reći kad su ispunjeni..ja se u to ne razumem...trebalo bi osobe koje plaćamo da to rade...Evo Patrijarh Porfirije je pozvao sve da se vrate u školske klupe. Slično to je radio i Patrijarh Pavle 1991. Pogledajte klip. Pa sami presudite. Pogledajte na 1:00
pogodio si ...Ne znam kakva je bila atmosfera u BG-u 1991, mada nagađam da se osećao miris krvi u vazduhu
Rekao bih da postoji institucija crkve, mada su i tamo stvari donekle u okrenute kapitalističkom duhuNe znam da li u Srbiji uopšte postoji crkva.
Imaš sveštenstvo koje je na državnoj sisi, kao i one koji se još nisu zaposlili u crkvi pa podržavaju studente jer im se možeVerovatno se misli na crkvenu ispostavu napredne stranke. Naravno da oni neće biti na strani studenata jer bi promenama izgubili i fotelje i privilegije.
Je li podržava avovo odustajanje od otpriznavanja na tronošcu kod Trampa? To je baš bilo velikosrpski s avove strane. Kao i davanje telefinskog broja tzv. Kosovu, kao i uklanjanje barikada na Ibru, kao i predaja Kurtiju opština na severu, kao i korišćenje usloga albanskih prevoznika za potrebe svojih najvećih na svetu mitinga...Crkva je 1991. bila velikosrpska sto bi podrzavala vase?
I danas je branik srpskog sveta na koji vi kidisete...