Patrijarh Kiril: Bombardovanje Srbije je deo večne borbe zapada protiv pravoslavlja

Jel Kiril rekao zasto Rusi nisu hteli ni da PRODAJU odbranbene PVO sisteme pred agresiju ‘99 na Srbiju?

Srbi slali vojne i politicke delegacije i molili za pomoc, Rusi rekli njet.

Cekam na odgovor…
bili su tad goli kao pistolj, a i slabo bi nam to pomoglo, nafo tad nije tretirao zivu silu, najjaci, super smo mi i prosli, kako smo mogli da prodjemo

'de da stetimo nafo, kada sad gledamo kako da mu se usnjiramo? znas, oseti se to unapred da ces da izdas

tvoje i moje, kolega savetnice, je sada samo da trazimo da se nafo rasformira, jer tu svinjariju svi na nas, to im necemo nikada zaboraviti, to je bilo tako podlo i kukavicki, da je jedino resenje bar za nas amere da izadjemo iz te organizacije ako ne moze da se rasformira, ... ili da je guramo na rusju, ajd na nju kaD STE SILA, da vas vidimo sad, MAMU VAM

u napad makrone odesa te ceka, napoleone, te fore

Poslednja izmena:
Jel Kiril rekao zasto Rusi nisu hteli ni da PRODAJU odbranbene PVO sisteme pred agresiju ‘99 na Srbiju?

Srbi slali vojne i politicke delegacije i molili za pomoc, Rusi rekli njet.

Cekam na odgovor…
Hteli džabe pod jedan a pod dva nema tu šta da se brani mala zemlja kao srbija kada amerika i evropa hoće da pobije i potruje što više srba.

Hteli džabe pod jedan a pod dva nema tu šta da se brani mala zemlja kao srbija kada amerika i evropa hoće da pobije i potruje što više srba.
sto vise slovena, za njih su i ukrajinci samo topovsko meso, investicija kao grlo stoke, mislili su svi da ce da se ovajde, ali samo mi ameri pokupismo kajmak, eu kaput, amerika je pomagala svoju vojnu industriju, 90% para je ostalo u americi sto smo nazivali POMOC
sada videla zaba makron kako se konj potkiva, pa i ona bi da digne...

makrone, javi nam gde ste tacno u odesi, da ne arce rusi municiju na slepo :mrgreen:
nego, ozbiljno, vidi da pricate na nekom drugom jeziku u komunikaciji, imaju sprave nabazdarene sad rusi samo na francuski,. slusaju sve, razbucace mesto gde parlate na francuskom, hehe, zato vi i cutite mudro, ako, pametno, dajem vam mesec dana zivota jos

Poslednja izmena:
Zanima me zašto pravoslavci napadaju pravoslavce, a tvrde da pravoslavce napada Zapad. Apsurdno.
Напада Запад, преко унијатских гркокатолика у Украјини.
То су исто следбеници папистичког култа коме и ти припадаш.

Back