Patike

1Keci0

Početnik
Poruka
32
Cao vreme je da promenim patike i razmisljam se oko mnogo modela razgledam tako i vidim da bukvalnoda je retkost da ima nekih upadljivih patika ili neke lagane patike do 5000 budzet mi je onako ogranicen do nekih 9000-10000 max. Trazio sam Forsice 1 posto uglavnom na sve idu trenerica, farke, sorc , ali njih ispod 12-13 hiljada nema nigde bukv, a za inostranstvo ne znam sigurno su malo jeftinije ali i shipping udje tu tako da isto dodje. Zapali su mi za oko ovi modeli prve su oko nekih 5 hiljada lagane za leto cudnih boja, ove druge su i najskuplje nikad nisam nosio, imao patike sa vazdusnim djonom pa bi da probam ima ih na popustu za tacno 10 soma, trece Classic su mi lepe ali mi se ne svidja sto ne dolazi model sa djonom sa gumom dole a ne ovako skroz beli ali i u ovoj boji su odlicne posto su univerzalne bukv.
muske-patike-adidas-zx-2k-flux-FX2044.png
FX2044_3.jpg

muske-patike-nike-air-max-ltd-3-BV1171-100.jpg

2232.jpg

Cao vreme je da promenim patike i razmisljam se oko mnogo modela razgledam tako i vidim da bukvalnoda je retkost da ima nekih upadljivih patika ili neke lagane patike do 5000 budzet mi je onako ogranicen do nekih 9000-10000 max. Trazio sam Forsice 1 posto uglavnom na sve idu trenerica, farke, sorc , ali njih ispod 12-13 hiljada nema nigde bukv, a za inostranstvo ne znam sigurno su malo jeftinije ali i shipping udje tu tako da isto dodje. Zapali su mi za oko o
16575846872565334202735584273500.jpg
vi modeli prve su oko nekih 5 hiljada lagane za leto cudnih boja, ove druge su i najskuplje nikad nisam nosio, imao patike sa vazdusnim djonom pa bi da probam ima ih na popustu za tacno 10 soma, trece Classic su mi lepe ali mi se ne svidja sto ne dolazi model sa djonom sa gumom dole a ne ovako skroz beli ali i u ovoj boji su odlicne posto su univerzalne bukv.
Pogledajte prilog 1185730Pogledajte prilog 1185729

Pogledajte prilog 1185732

Pogledajte prilog 1185733
Ili najke ili ribok ove adidas su totalno gej.
Ja sam pre nekoliko dana kupio asiks još ih nisam obuo.

Мислим да ти је боље да носиш неку лаганију обућу сад преко лета.
Ви клинци сте опседнути патикама.

Back