- Poruka
- 127.128
Gde je tanka linija koja razdvaja emocije od patetike?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pojasni razliku.Nema tanke linije.
To su razliciti pojmovi.
Nemaju dodirnih tacaka, dva razlicita osecanja.pojasni razliku.
daj primer patetike i romantike za istu stvar.
ali pricas teoretski..daj konkretne primere da se vide.Nemaju dodirnih tacaka, dva razlicita osecanja.
necu definicije nego primer situacije..
na primer hoces devojku da iznenadis nekim sitnim gestom
sta je romantika a sta patetika?
Romantika je spontana, patetika smišljeno, bez emocija, kopirana romantika.sta je romantika a sta patetika?
zastro mislis da je patetika smisljena?Romantika je spontana, patetika smišljeno, bez emocija, kopirana romantika.
Ovde, na forumu, imaš bezbroj primera, iako je sve utihnulo pred politikom.zastro mislis da je patetika smisljena?
meni je deluje tako.
Eto, odgovorio si na temu.meni patetika vise deluje kao nespretan pokusaj da ispadnes romantican ali nisi pa kopiras neke izlizane fore.. ali bez zle namere
Upravo to “kopiranje” romantike meni jeste zao gest, lazljiv.Ovde, na forumu, imaš bezbroj primera, iako je sve utihnulo pred politikom.
Romantika je deo ličnosti, urođena, patetika je plasiranje romantičnih gestova, poezije, predstavljanje sebe u svetlu za koje mislimo da će dotaći dušu kome je namenjeno.
Imali smo proznu temu koja je obilovala izveštačenim emocijama, a naizgled lepa.
Da, bila je 'lepa'.
ako mi ne das ****** ubicu se.Gde je tanka linija koja razdvaja emocije od patetike?
Vrlo plasticno objasnjeno, kratko i konciznoako mi ne das ****** ubicu se.
sto me izbegavas, da li sam bas toliko ruzan
koliko sam se trudio oko tebe a ti tako
ja bih rekla da sve vreme prepisuje, al nisam bila sigurna