Патетичне смс поруке

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vexy

Buduća legenda
Poruka
34.725
да ли има још неко да га нервирају, као и мене све оне патетичне смс поруке које се прослеђују сваког 8. марта, Нове године, сваког 14. фебруара...
пре неколико године стизале су ми у вееееликом броју, а ја се трудила да одговорим на сваку, барем се захвалим
кад су почеле да ми иду на живце и кад сам престала да одговарам на њих, људи су схватили и ове године добијем само једну :mrgreen: и то нем појма од кога
мсм ако неко не може да смисли ништа оригинално, ништа своје да ми честита празник,боље да га и не честита

да ли има још неко да га нервирају, као и мене све оне патетичне смс поруке које се прослеђују сваког 8. марта, Нове године, сваког 14. фебруара...
пре неколико године стизале су ми у вееееликом броју, а ја се трудила да одговорим на сваку, барем се захвалим
кад су почеле да ми иду на живце и кад сам престала да одговарам на њих, људи су схватили и ове године добијем само једну :mrgreen: и то нем појма од кога
мсм ако неко не може да смисли ништа оригинално, ништа своје да ми честита празник,боље да га и не честита

E, svasta! Ne dobijam nikad pateticne poruke.
Btw ovako kad gledam ovu gore citiranu poruku, mrgreen mi zvuci poznato
Ocekujem poruku od mr green-a: Yes, yes, yes let's do it
Just do it mr green!!!

- - - - - - - - - -

Ovo uopste nije bilo pateticno samo vi ne znate o cemu se radi, ali zna mrgreen

патетична си аниси тога ни свесна :lol:

- - - - - - - - - -

благо теби немаш појма колико ти завидим
Da me vidis sa mojim momcima... Ma Hallmark produkcija :)
Znam i da placem... A da si me tek videla kad mi je muz otputovao na nedelju dana... Niko me vise nigde ne bi ozbiljno shvatao! Na srecu niko ne zna, sve je okej :)

evo recimo ako ovu niste videli moze da prodje a:lol:
Ustaj jutros zora svice prekrsti se popij pice sveto drvo ti poseci kao sto su nasi preci tri ivera nosi kuci nemoj Badnjak zemljom vuci za ovaj praznik Bogu slavi sa tri pucnja to objavi

- - - - - - - - - -

Mi smo drugarice i ne znamo za zlo,mi smo veštice koje smehom pomeramo tlo,mi smo jedine drugarice koje znaju šta ljubav znači,sa ovim drugaricama niko ne sme da se kači.Mi ćemo zauzeti celu planetu jer mi smo najbolje drugarice na svetu
:lol:

Ja se uvek pitam da li sami smisle i kucaju ili nekako pokupe od nekud i kako stave cirilicna slova.

Тотална глупост су те поруке и показује колико су људи плитки, искрена да будем, добијем мучнину од њих.
Не тражим ја да ми неко пише састав, изражајне реченице, али када добијем те циркуларне поруке,
то ми ништа не значи, зато што није упућена лично мени, него и првом комшији, неком левом колеги,
познанику кумине другарице... углавном их и добијам од људи који ми нису блиски, осим неколико другарица
које их воле. :)
Најбоље су оне поруке које се не смишљају дуго, него оно што ти падне напамет у том тренутку и напишеш.
Да се не увреди сад неко, али ја људе који тако прослеђују те поруке не сматрам нарочито бистрим.

Back