Pastor: Američke obaveštajne službe upozorile hrišćanske vođe da bi Trampovo objavljivanje „dosijea o vanzemaljcima“ moglo poljuljati veru

bas kao

Legenda
Poruka
57.980
Energija nulte tačke? Teorija holograma? Da li svest zapravo upravlja našim telima putem kvantnih mikrotubula u našim mozgovima? Šta je sa svim tim mrtvim naučnicima? Šta god da je stvarnost, neprestani ritam „otkrića“ o NLO-ima sada očigledno uključuje i verske vođe, koji bivaju upućeni u plan za obelodanjivanje zakazano za 2027. godinu. Možda je projekat „Plavi zrak“ (Blue Beam) spreman za premijeru...
Peri Stoun, uticajni pastor i autor iz Tenesija, tvrdi da su američki obaveštajni zvaničnici rekli hrišćanskim vođama da pripreme svoje vernike za predstojeća vladina otkrića u vezi sa vanzemaljskim bićima, upozoravajući da bi šokantni nalazi mogli uzdrmati same temelje njihove vere.
U nedavnom video snimku, Stoun je naveo da su pastori informisani o neidentifikovanim letećim objektima i takozvanim „reptilima“ koji su u posedu vlade. Ova tvrdnja dolazi nakon naredbe predsednika Trampa Pentagonu i sekretaru odbrane Pitu Hegsetu da objave sve informacije koje vlada poseduje o vanzemaljcima.
„Imaćete ljude koji će reći – ako postoje galaksije i navodno druge kreacije u njima, onda je cela priča o postanju mit. Imaćete ljude koji će postati apostati (otpadnici) i okrenuti leđa hrišćanskoj veri jer nemaju odgovor na ono što će čuti“, rekao je Stoun.
Stoun je dodao da bi i nevernici mogli biti toliko potreseni ovim saznanjima da će verske vođe videti priliv ljudi koji traže odgovore.
Uprkos Trampovoj naredbi, neki od najviše rangiranih zvaničnika ostaju skeptični. Potpredsednik Džej Di Vens izjavio je u martu da je najverovatnije objašnjenje za vanzemalje to da su oni zapravo „demoni“.
„Kada čujem za natprirodne fenomene, to je pravac u kom razmišljam: hrišćansko razumevanje je da postoji mnogo dobra, ali i zla. Mislim da je jedna od najvećih đavolovih prevara to što je ubedio ljude da on nikada nije postojao“, rekao je Vens.
Ipak, neki u Kongresu se ne slažu sa Vensovim odbacujućim stavom, uključujući kongresmena Tima Berčeta:
„Brifovale su me skoro sve 'alfabet' agencije (CIA, FBI, itd.). Reći ću samo ovo – da objave stvari koje sam ja video, bili biste budni noću i brinuli o tome. Zemlja bi se 'odlepila' da je javnost čula sve što sam ja čuo. Zahtevali bi odgovore“, izjavio je Berčet.

Želite li da pronađem više informacija o projektu Blue Beam ili detalje o Trampovoj izvršnoj naredbi o NLO dosijeima?

OPSIRNIJE, OVDE https://www.zerohedge.com/political...mps-alien-files-release-could-shatter-beliefs

Still, some in Congress appear to disagree Vance's dismissed stance towards UFOs, including Rep. Tim Burchet (R-TN)

"I've been briefed by just about every alphabet agency there is,” Burchet told Newsmax. And, I'll just say this, if they were to release the things that I've seen, you'd be up at night, worrying about, thinking about this stuff.”

objaviće dezinformacije koje su dobili 1947-48. od vanzemaljaca da je Isus bio samo običan čovek koji je u okviru Esena i drugih organizacija razvio moći da isceljuje ljude, da nije bio Jevrej nego Feničanin rođen nege između Tira i Sidona, da nije vaskrsao nego da je njegov rođak i Esen Josif od Armitreje organizovao da mu na krstu daju napitak koji izaziva simptome nalik na smrt i organizovao njegovo sklanjanje u lažnu pa u pravu grobnicu da zametne trag. te da su posle Isus i Marija Magdalena koja je bila već trudna sa njim otišli u grad Masalia na jugu Francuske i tamo živeli srećno nikad više ne propovedajući... ...

svi ti izveštaji o vanzemaljcima kruže kroz zajednicu odavno kroz autore koji su imali pristup dokumentima ili bili prisutni pri razgovoru sa vanzemaljcima....

očigledno da sistemu smetaju neke od stvari koje je Isus rekao jer on je definisao put za izlazak iz Matriksa u kome nas vanzemaljci drže zarobljenim hiljadama godina da bi se hranili našom energijom kao na farmi...reinkarnacija je mehanizam da nas večno cede...ubdede te pre i posle smrti da si kriv i grešan, a onda ti u astralnom svetu ponude šansu da probaš još jednom i onda ti izbrišu pamćenje i sledeće što znaš je da si se opet rodio...i tako zauvek u točku samsare... sistem je takav da nikad ne možeš da budeš bezgrešan i otplatiš svu karmu... jedfnom kad te negde u svemiru uhvate i obrišu ti memoriju na sve trilione godina pre toga i stave te u telo bebe nema više izlaska iz Matriksa...Isus je pokazao da to ipak nije nemoguće...i zato su uradili sve da otmu njegov pokret, cenzurišu šta je rekao i stave fokus na nevažne stvari...i prilično su uspeli jer verovatno još niko nije izašao iz Matriksa od onda...

objaviće dezinformacije koje su dobili 1947-48. od vanzemaljaca da je Isus
daj bre hm-e uozbilji se, odakle vanzemaljci znaju o ISUSU? ne zasmejavaj me
očigledno da sistemu smetaju neke od stvari koje je Isus rekao jer on je definisao put za izlazak iz Matriksa
ovo sam ti vec odgovorio juce na religiji, ali ti kao i onaj skafander invertujes; poenta je uci, a ne izaci, ponavljam se
a onda ti u astralnom svetu ponude šansu da probaš još jednom i onda ti izbrišu pamćenje i sledeće što znaš je da si se opet rodio...i tako zauvek u točku samsare... sistem je takav da nikad ne možeš da budeš bezgrešan i otplatiš svu karmu...
i to sam ti odgovorio, ne znam ni za kakvu karmu, nisam se reinkarnirao nego sam postao prvi covek ADAM, znaci najstariji sam, i ima da se slusam
meni niko ne moze da obrise nista,a kamoli pamcenje, ti samo ucitavas bezvezarije

čitao u raznim knjigama od autora koji tvrde da su direktno ili preko drugih ljudi imali pristup dokumentima i razgovorima sa vanzemaljcima...
covece, predsednik, podpredsednik, kongresmeni, jel shvatas ti? kakvi tvoji autori levaci koji su gledali da ti utrape knjige, na prevaru? ovo je sad ozbiljno, nema da se objavljuju knjige vise, i varaju naivni kao ti... pricali sa vanzelmaljcima? a na kom jeziku? zasto nisu snimili da cujemo i mi?

pusti da vidimo sta ce drzava da kaze, zasto su nas lagali da postoje vanzemaljci? ili ako postoje, zasto su to krili od nas, jel to znaci da nas lazu jos mnogo sto-sta?

Poslednja izmena:
covece, predsednik, podpredsednik, kongresmeni, jel shvatas ti? kakvi tvoji autori levaci koji su gledali da ti utrape knjige, na prevaru? ovo je sad ozbiljno, nema da se objavljuju knjige vise, i varaju naivni kao ti... pricali sa vanzelmaljcima? a na kom jeziku?
sa vanzemaljcima su o tim temama pričali predstavnici tvoje vlade i vojske...knjige samo objavljuju transkripte za koje smatraju da su autentični...a koje će sad da objavi Tramp...Trampu to odgovara - on ne veruje u Isusa i umišlja da je Bog ili bar izabran od Jehove da bude pravi Mesija... da bi uspostavio kult sebe kao Mesije ili Boga mora prvo da sruši priču o Isusu... da on lično nema namere da iskoristi disclosure ne bi istog ni bilo

naivan ćeš ispasti ti jer ćeš poverovati Trampu i vanzemaljcima...

konačna agenda je da od nas čipovanjem naprave novu masu povezanu preko AI u hive mind...da bi nas lakše kontrolisali i zadržali u Matriksu...mi smo im izvor hrane... Tramp i Mask su deo te agende..oni stvaraju haos iz koga će da nastane novi red - NWO... jednom kad te čipuju nežeš više postavljati pitanja ko sam ja, šta radim ove i šta je ovo mesto...nećeš više razmišljati o Bogu...imaćeš digitalnog Boga ako baš želiš u nešto da veruješ...

Poslednja izmena:
digitalni bog i cipovanje je drugo, nema veze sa ovim
ima..sve je to ista agenda...da bi uveli digitalnog Boga moraju da penzionišu ono u šta ljudi pogrešno veruju da je Bog...

pravi Bog je sam život, svesnost, ljubav, istina, pravda, beskrajna mudrost... ne lažni bog hrišćanstva Jahve...ni ostali njegovi saborci i potomci vanzemaljci kreatori Matriksa koji glume i glumili su bogove širom sveta...kad veruješ u neki entitet ti mu daješ pravo da ti sisa energiju i tako i postane nešto moćno nalik bogu... pravom Bogu ne treba obožavanje

Šta sve neće smisliti samo da skrenu fokus sa loše politike, ratova i Epštajn dokumenata.

Ali realno, i može im se. Savremena politika se sve više pretvara u rijaliti industriju. Umesto ozbiljnih tema, masama se serviraju spektakl, teorije zavere, "tajni dosijei", reptili i vanzemaljci, jer to mnogo lakše pali emocije nego priča o ekonomiji, korupciji ili interesima krupnog kapitala.

I Amerika tu sve više liči na ostatak sveta: zombirana masa ljudi odgojena na kratkoj pažnji, senzacionalizmu i jeftinoj zabavi. Kad društvo godinama pretvaraš u šou-program, na kraju dobiješ publiku koja više veruje TikTok "otkrićima" nego ozbiljnim analizama.

Svet doista ide u "Idiocracy" smeru.

Ti bas kao izgleda ne živiš tamo .
vanzemaljci su muslimani
meni su od svih elijena najkulji indusi u usa, sa bradama i turbanima, a i zene su im posebne, ja samo zinem :balaviz:
i naučimo da ne verujemo više nikom i ničemu...
pa zato cemo sada da vidimo kada se vlada izjasni povodom elijena, neka priznaju da je sve izmisljotina, i da prastamo, a ako nas budu lozili, neke denominacije ce da se uskomesaju, naci ce se vec neko sve to da zalozi jos vise, ja jedva cekam...
.kad veruješ u neki entitet ti mu daješ pravo da ti sisa energiju
ma ti ucitavas ko zna kakve gluposti, to tebi sisaju energetski vampiri, a tema je o elijenima kako i mene zovu kao stranca, o vanzemaljcima koji ne postoje, ali postoji dvosmislenost

Back