Pasijans u Skupštini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549
Poslanika DS Srđana Milivojevića televizijske kamere u parlamentu snimile su juče tokom zasedanja kako igra pasijans. Milivojević se kartao na laptopu. U srpskom parlamentu česta je slika poslanika koji čitaju novine, ćaskaju sa kolegom iz klupe… Milivojević je igrao pasijans u toku rasprave o setu vojnih zakona. Inače, to je prvi put da su ovog poslanika DS kamere snimile kako prekraćuje vreme, iako stalno ima ručni kompjuter sa sobom. Do sada ga je koristio da proveri najnovije vesti sa internet sajtova.

http://www.blic.rs/politika.php?id=115686


14j2t10.jpg


Eto kakvi sede u skupstini.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Ако је заиста играо треба да му се узме мандат када се то докаже. Ако постоји снимак или слика нема о чему да се прича, ногу у дупе и довиђења. Исто важи за силне посланике који не носе рачунаре са собом али 90% времена се међусобно дописују порукама и цимају једни друге из досаде и то са службених телефона које Скупштина плаћа ... извадити свима листинг под хитно! А онда треба казнити и оне који дођу, региструју се а онда се попну у посланички клуб да би радили исто што Миливојевић ради у сали.
Боље да се држао киоска брзе хране, то је његов домет и ту се вероватно проналази.
 
ОК шта ради Миливојевић.............Да ли тек можеш да замислиш шта је Чеда радио док му нису убили пајташе Кума и Шиптара?
 
Jos lik inace uglavnom ima nalepljenu Djindjicevu sliku na tom laptopu a na netu po porno sajtovima fura izmedju 2 pasijensa.
Kakvo srknavljenje lika Z.Djindjica

Само такве је и могао да прикупи и обједини око напамет научене и наручене "визије" ...
Видиш какви су му следбеници
и чувари лика и дела на Форуму и све ти је јасно ...
:dash::dash::dash:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top