Pashcesh mala, kad-tad....

Lajterka

Poznat
Poruka
9.289
...pa makar te robijali u CZ-u...

i shta kad padne....shta onog trenutka kada padne dogovor za neko vidjanje...a ganjate tu osobu neki vremenski period...

kako se osjecate?

srecno, ispunjeno, uzbudjeno, napaljeno ili vam vishe nije zanimljivo....

bazirala sam se vishe na neke kratkorocnije stvari, jedna-dve noci, neshto povrshno, cista fizicka privlacnost i tako to...

manite se ljubavi, ova tema je cisti seks :mrgreen:

evo, meni je mjeshavina neka osjecanja obicno u pitanju...

znaci i postane mi totalno nezanimljivo, ali kad vidim tu osobu onda je kao neko napaljivanje shta ja znam...pa zadovoljstvo, pa onda pet minuta poslije seksa opet me uhvati ta nezanimljivost....

i shta kad padne....shta onog trenutka kada padne dogovor za neko vidjanje...a ganjate tu osobu neki vremenski period...

kako se osjecate?

bazirala sam se vishe na neke kratkorocnije stvari, jedna-dve noci, neshto povrshno, cista fizicka privlacnost i tako to...

dogovor za vidjanje ne znaci nista bez potrvrde ucinka :D. I osecam se super, onako ne mogu da verujem da se to desava da smo konacno zajedno i sve xD.. Inace kod mene nema sexa striktno, uvek je tu jos nesto :D

Iam ja temu da cu jednu ebati kad tad..ono standardno bio sam otvoren dobar prema njoj i povladjivao joj..i nije pao sex..pa sad kako da se maskiram da ne zna da sam ja i da je navatam..a sta posle..kad uvalim kitona to je vec resh pecheno

dogovor za vidjanje ne znaci nista bez potrvrde ucinka :D. I osecam se super, onako ne mogu da verujem da se to desava da smo konacno zajedno i sve xD.. Inace kod mene nema sexa striktno, uvek je tu jos nesto :D

ma ok, stoji i to...

ali upravo govorim o osjecaju kada zakljucish dogovor...

jer eto meni postaje toliko nezanimljiva osoba da skoro i da ne dodje do vidjanja...
a poshto znam taj svoj fazon onda nastupaju opet faze napaljivanja, zadovoljstva, i opet mi postane nezanimljiv :) al' tad i neka postane, kresnula sam ga :D

ma ok, stoji i to...

ali upravo govorim o osjecaju kada zakljucish dogovor...

jer eto meni postaje toliko nezanimljiva osoba da skoro i da ne dodje do vidjanja...
a poshto znam taj svoj fazon onda nastupaju opet faze napaljivanja, zadovoljstva, i opet mi postane nezanimljiv :) al' tad i neka postane, kresnula sam ga :D

tebe pali vise onda da pricas o tome i da se dogovaras.. Msm veruj mi i mene isto to vise pali od samog radjenja xDD.. Sad sam procitao prvi post malo bolje, ti mislis ovde samo na sex.. Pa samo sex je ipak smor znas.. Nije zanimljivo ako nema necega jos u igri, bilo to potcinjenost,novac,zavisnost,emocije ma sta god, sex kao sex smara

kako se osjecate?

do erekcije entuzijazam je sveprisutan i samo raste

tebe pali vise onda da pricas o tome i da se dogovaras.. Msm veruj mi i mene isto to vise pali od samog radjenja xDD.. Sad sam procitao prvi post malo bolje, ti mislis ovde samo na sex.. Pa samo sex je ipak smor znas.. Nije zanimljivo ako nema necega jos u igri, bilo to potcinjenost,novac,zavisnost,emocije ma sta god, sex kao sex smara

e pa nije bash ni tako....mislim da me neshto specijalno lozi prica....cak shtavishe smara me kao i predigra....moze malo, ali lako je pretjerati...

ma nije zanimljivo nikako kada znash da je realno :)
pffffff...

ouuu nou, seks ne moze da smara, ako ga pravilno upraznjavash :D

kako se osjecate?

osecam se kao golub(pevach goblina)...dok je izgovarao te divne stihove... :lol:

Back