Пас који је лајао на Вулина пребачен је на место чувара дворишта на ободу Котежа

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
28.882
https://www.njuz.net/pas-koji-je-la...unkciju-cuvara-dvorista-na-periferiji-koteza/

БЕОГРАД, 14. јула 2023. (Новости) – Полицијски пас који је лајао на министра Вулина пребачен је на место чувара дворишта куће на ободу Котежа, сазнају Новости.

Подсећамо, крајем 2021. године пас који је дресиран да нањуши дрогу је неколико пута залајао на Александра Вулина након што се опростио од полицајца задуженог за његову обуку. Новинари наше редакције упутили су писмо министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу са питањем каква је судбина овог пса.

– Зашто је пас лајао на тадашњег министра МУП-а, а садашњег директора БИА, још утврђује истрага. Према првим информацијама, све указује на организовану и плаћену акцију Сороша, јер је пас мађарског порекла. Тражили смо од Немаца и податке о кретању овог пса пре него што је залајао на Вулина, али су нам рекли да је тог дана била магла - рекао је за Њуз министар Гашић.

- Пас је одбио и полиграфско испитивање и тренутно се брани ћутањем. Док надлежни органи не утврде све чињенице, пас је премештен на нову функцију чувара дворишта куће на ободу Котежа, где има довољно простора за лагодан живот са страшћу – закључио је Гашић – Он такође има времена да добро размисли о свим својим поступцима - додао је он.

Гашић је негирао да је пас деградиран на нижу позицију и тврди да ће имати тежак задатак - да лаје преко ограде на локалне клинце за које сумња да су пушили марихуану у гајби његовог партнера.Правда за Гару . Гара је инаже Женка немачкога овчара . Ето како прожу оне жене које дигну глас против неправде

У следежу суботу мотивдемонстрација против насиња ће бити правда за Гару
 

Back
Top