Pas bitnije od svega

Meliot

Elita
Poruka
24.185
Da li ste primetili trend da se psi tretiraji kao članovi porodice, ljudi ih oblače, kupaju ih i feniraju ih. Ljudi se vežu se za psa kao da je to osoba. Baš skoro sam pročitao da Sofija Vergara i njen suprug od koga se razvodi ne mogu da se dogovore ko će naslediti kuče ili kučiće. Zašto se ljudi tako ponašaju?

Poslednja izmena:
Da li ste primetili trend da se psi tretiraji kao članovi porodice, ljudi ih oblače, kupaju ih i feniraju ih. Ljudi se vežu se za psa kao da je to osoba. Zašto se ljudi tako ponašaju?

Жељни су блискости са људима, али пошто изградња и одржавање таквих односа изискује много напора и стрпљења, они од њих одустају и посвећују се животињама.

Bolestina strašna.
Ali ubedljivo najjača izjava vlasnika od "moj pas" je bila kada mi je, dok sam sedeo na klupi u parkiću, prišlo neko kerče i iz čista mira gricnulo za nogavicu...

Vlasnik zove "moj pas" nazad a mene ne konstatuje (po običaju)

Obratim se vlasniku da bi trebalo bar da se izvini a dobih stručan odgovor iz cuga: "znate, on i mene ponekad ujede" ???

Жељни су блискости са људима, али пошто изградња и одржавање таквих односа изискује много напора и стрпљења, они од њих одустају и посвећују се животињама.
Do te mere da ih kupaju, oblače i vode sa sobom na letovanjima? Preterivanje

Kuče je postalo toliko bitan faktor u društvu:)
Ljubitelj životinja voli i psa i mačku i papagaja i ribice i hrčke...
ZAŠTO PAS?
Najzahvalniji za lične frustracije
Mačka je već priča za sebe a to pojedinim "moj pas" ne odgovara jer mačka funkcioniše kad i šta u koje vreme
Papagaj traži mnogo pažnje i ljubavi ali mnogo
Hrčak i ribice odgovornost...

Ali ubedljivo najjača izjava vlasnika od "moj pas" je bila kada mi je, dok sam sedeo na klupi u parkiću, prišlo neko kerče i iz čista mira gricnulo za nogavicu...

Vlasnik zove "moj pas" nazad a mene ne konstatuje (po običaju)

Obratim se vlasniku da bi trebalo bar da se izvini a dobih stručan odgovor iz cuga: "znate, on i mene ponekad ujede" ???
Ludak. Ćerka moje pokojne drugarice se bukvalno liže sa neki dzukcicem kojeg ima, i komentarise kome je ovo gadno neka se sam odprati. Ja se pravim da nisam videla zbog uspomene na drugaricu inače bi me čula. Glupaca.

Ko ne voli kera ne voli ljude, baš me iznervirao neki rodjak i nekoliko komšija i ona budala što misli da ispred njegovog prozora nije javna površina, sve je javna površina za mog kera
Ćopor velikih pasa leži ispred samoposluge u kojoj se snabdevam... Nije da ne volim živuljke, ali
ipak ne volim da ih preskačem kada idem u kupovinu... nemam poverenja u njih, naročito posle onih
silnih ujedanja dece i odraslih od strane "pitomih keretina"...

Inače, imam 2 kera... zna se - mesto im je u dvorištu...

Muka mi je od "kučkara" i njihove filozofije da su kerovi bolji od ljudi... a pri tom se ne trude da imaju
dobre odnose sa ljudima... naprotiv...

Poslednja izmena od moderatora:
Oko socijalizacije...

FALŠ!

Retko kad se vlasnici druže medjusobno.
Kad opipaju puls jedni drugima, a onako nezadovoljni SVOJIM životom, počnu da se ujedaju iza ledja.
To napravi kučkarske svadje a same životinje eto, ostanu u čudu zašto im vlasnik/ca ne dozvoljavaju da se druže kao ranije?
Oni se svadjali nisu...

Tako imamo jednu pookondirenu, sa malo keša iz Bečeja... došla...
E sad...
Ona smatra da je buržujka jer joj sin drži neku drkavu magazu u Bečej dok je ona u Beograd molim vas lepo...
I kad god joj u susret dolazi neko sa svojim psom priča uvek bude ista:
"Jel vaš pas ženka? E moja je ljubomorna, maknite se"
ili
"Maknite svog mužjaka, ženka mi je pod teranjem 365 dana 24h"

I ja njoj pridjem i kažem: "Vi da IMATE kupili bi stan na Senjaku a ne na Zvezdari"
Promenila je trasu

kod nas kada je kuja okotila vise nego sto je potrebno, odabrali smo stene koje smo hteli da odgojimo a ostale tresnuli u beton i bacili svinjama.
nije se puno dramilo oko toga.
sada u celom selu nije ostalo 50 svinja. just sayin'
mora Nestle da otvori fabriku 3D mesa pa da se ukloni konkurencija Stranom Investitoru
ne razumeš se u Krupni Kapital i ne pripadaš Pobednicima Tranzicije
Ove Boratove fore zadrži za sebe

Пси су предивна створења.
И, као и људи, имају тачно одређено место у мом животу.
Не могу ми бити замена за родитеље, мужа, дете или пријатеља.
Не дозвољавам да ме пас лиже, нити ја љубим пса.
Негде заиста морају да постоје границе или постаје забрињавајуће и болесно.

Da li ste primetili trend da se psi tretiraji kao članovi porodice, ljudi ih oblače, kupaju ih i feniraju ih. Ljudi se vežu se za psa kao da je to osoba. Baš skoro sam pročitao da Sofija Vergara i njen suprug od koga se razvodi ne mogu da se dogovore ko će naslediti kuče ili kučiće. Zašto se ljudi tako ponašaju?
pa vezu se za zivotnje valjda
Sofia Vergara obozava zivotinje

Back