Partner vam spava sa plišanom igračkom?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
385.320
Iako je odrasla osoba i dalje spava sa plišanom igrackom.Cak i na putovanjima.
O čemu se tu radi ?
Da li je to neka trauma iz detinjstrva, fetiš ili bolest, kada pored vas u krevetu partner/ka spava sa plišanom igračkom iz detinjstva ?
Ili je jednostavno navika koje nije u stanju da se oslobodi , ili mašta o seksu u troje ?

O čemu se tu radi ?
Da li je to neka trauma iz detinjstrva, fetiš ili bolest, kada pored vas u krevetu partner/ka spava sa plišanom igračkom iz detinjstva ?
Ili je jednostavno navika koje nije u stanju da se oslobodi , ili mašta o seksu u troje ?

Katastrofa

O čemu se tu radi ?

Spavaju i sa gadgetima.
Žalila mi se drugarica-taj ne ide u krevet bez 5-6 sati na igricama, neka go**a oko fudbala, birka tamo igrače. Ona jadna ide okolo skoro gola, secka zdrave grickalice, a on... zakucan u ekran, invalid.
Kaže: "On dok se dovuče u krevet, ja sam koma! Njemu je tad do nekakvog sex-a."
:)
Ludilo!

tema je otvorena sa pitanjem šta znaci kada partner spava sa plišanom igrackom i da li je to ok
možeš da kažeš svoje misljenje ali na pristojan nacin..
Ako je neko nekome partner to znači da dvoje ljudi spavaju zajedno, plus meda kao jedna vrsta solucije. I ja ti kažem kada bi te partner zadovoljio u krevetu ti ne bi pravila frku oko mede. Tema je bezveze pa se malo sprdam sa tobom ne znam da li kapiraš.

Ako je neko nekome partner to znači da dvoje ljudi spavaju zajedno, plus meda kao jedna vrsta solucije. I ja ti kažem kada bi te partner zadovoljio u krevetu ti ne bi pravila frku oko mede. Tema je bezveze pa se malo sprdam sa tobom ne znam da li kapiraš.
prvo nisi rekao zadovoljio vec razvalio ..drugo moj partner ne spava sa plisanim igrackama vec sa mnom i trece ti ne možeš da znaš
šta bih ja radila da sam u takvoj situaciji a što se tice teme ako ti je bez veze slobodan si da je zaobidješ

Po meni, kad netko želi da spava sa plišanom igračkom, vjerojatno ta čežnja vuče svoje korijenje iz djetinjstva, kao da toj osobi je netko ili nešto nedostajalo u djetinjstvu, ili na taj način izražava da mu je nešto nedostajalo u periodu života. Ta osobina svakako pokazuje nježniju stranu kod te osobe.
Možda je to pitanje bolje za neku kompetentnu osobu iz tog područja.

Back