Partner ili machka!?

Apsolutno je fer.

Zbog vasih macaka sam sinoc sanjao macke.
norwegian-forest-training-and-behaviour.jpg
 
Da li treba da se odrekne mačke zbog ljubavi? Da li treba da prihvati mačku zbog ljubavi?
Ne bih napustila svog mačka da bi to bio dokaz moje ljubavi bilo kome. Nije udomljavanje životinje samo zabava i zato što su neodoljive kao male i bespomoćne-to je preuzimanje odgovornosti za njihov život.
Znače nam koliko i mi njima, mada, one su deo našeg sveta, a mi smo praktično njihov ceo svet jednom kad im se približimo.
Gubitak ljubimca je izuzetno stresan i bolan, ali ih imamo jer smatramo da zaslužuju ljubav i negu pre nego da su prepušteni samima sebi negde daleko.
Čovek koji bi mi se dopao, samo bi imao plus ako voli životinje i ima nekog ljubimca ili čak više životinja o kojima se stara. Na drugoj strani, neko ko ne voli životinje nije vredan moje ljubavi.
 
ako se baš baš zaljubiš ali vam momak/devojka ne voli kutjne ljubimce šta biste uradili sa vašim najboljim prijateljom?

Moj prijatelj se zaljubio u ženu. I ona se zaljubljuje u njega. Oboje žele da se ona useli u njegovu kuću. Međutim: Ona ima mačku koju želi da povede sa sobom. On to ne želi. Da li treba da se odrekne mačke zbog ljubavi? Da li treba da prihvati mačku zbog ljubavi?

Pogledajte prilog 1522999
Mačka je neophodna.
 
Za svakodnevni zivot, smetaju mi i macke i psi.

Eventualno mozda moze pas, ali nikako unutra, moze napolje, da ne prelazi liniju ulaznih vrata.

Ako predje dobije po dup.etu.

Macke i psi mogu, ali kod prijatelja i rodjaka da se poigras sa njima kada dodjes, posle odes svojoj nedlakavoj kuci, i toliko :ceka:
 

Back
Top