Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Војно наравно као легитимна војска Југославије .То је моје лично мишљење а ваше

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Усташе нису имали право да заробе?...One zarobljene...mislim da nisu!![]()
Апсолутно!Nije to samo legitimno pravo, vec i moralna obaveza
Шта је то ,,заробљени Uсташа"???...One zarobljene...mislim da nisu!![]()
Da li to znaci da mislis da nisu imali to pravo?
Da li to znaci da mislis da nisu imali to pravo?

Она мисли сигурно али нека појасни ,дуго нисмо о овој тему разговарили

Ti bese zameras princu da ne zna srpski?![]()
Ma Blajburg je nista sta su ti strvinari nad malom decom i zenama i starcima zasluzili. Ubijeno ih je 10 000 a kukaju kao da je ubijeno deset miliona. Koliko je samo cetnika ubijeno u Sloveniji i na Zelengori i kanjonu Sutjeske i celoj ist.Bosni u Maju '45. Pricao mi je jedan pokojni partizan tamo negde 1994 god. da su oni ubili negde oko 40 000 cetnika i to samo iz Srbije na teritoriji jugoistocne Bosne. I to mi je pricao sa gorcinom i zaljenjem i ako je bio partizan jer se radilo mahom o veoma mladim ljudima koju su nemilice ubijani u odnosu na ustase koje su masovno postajali partizani, a taj covek je to gledao kao sto je gledao i zverstva po Bosni koje su ustase cinile.
Prvo nauci srpski.![]()
Не разумеш ћирилицу?

E zbog ovakvih stvari treba da naučimo da revanšizam vodi u pokolj. Bez obzira o kome se radi.

Војно наравно као легитимна војска Југославије .То је моје лично мишљење а ваше![]()

Са Ловћена вила кличе ђе си српски Дубровниче!I da sruše sve mansarde na koje su naišli![]()

Са Ловћена вила кличе ђе си српски Дубровниче!![]()

ti ko hrvatica da ucis nekog srpski?
smesno![]()