Partizan i Zvezda, sramota za srpski narod i Srbiju!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sramota u BG.!
Sudije siluju i fudbal i narod svojim sramnim mafijaskim sudjenjem!!!!

Vojvodina, kao i mnogi klubovi u susretu sa Partizanom, drasticno ostecena!
Jedini potez koji stiti ljudsko dostojanstvo, bilo je povlacenje igraca Vojvodine!!!
Novosadjani, u pravu ste!!!

Ti kao BBB bi trebao šutiti..

Hebo vas Mamić i Vaha..

Igraci Vojvodine su sa pravom napustili teren jer su pokradeni.Sudija im ponistio cist gol,od pocetka utakmice su dobijali "batine" od igraca Partizana,penal koji je sviran za Partizan je penal kakav je i Vojvodina imala a njoj nije sviran,tako da su momci sa razlogom i potpuno opravdano napustili teren.Nadam se da ce ovakve stvari prestati i da ce pobedjivati ekipa koja je bolja a ne ko ima jace ljude iz uprave na polozaju u politici.Pozdrav od realnog Delije. :)

Iskreno, fudbal sam prestao da gledam kada sam izasao iz puberteta. Ovi utakmicu sam odgledao jer su juce navijaci po celom gradu pozivali da se ide/ tj da podrska.

Nije sto sam iz NS-a al vidi se da je sudija napravio nekoliko gresaka. Moze jednu, al ne dve ili tri nikako. Penal, hajde neka ga bude, al isto tako je i onaj ponisten go bio neopravdan. Ako je bilo povlacenja, bilo ga je sa obe strane. Ne moze sudija da ostet jednu stranu ako su obe ucestvovale u necemu. Mada, na onim snimcima se ne vidi povlacenje za dres od strane igraca Vojvodine....

Poslednja izmena:
Војводина мора да добије свој куп,ово је заиста смешно,док ког се овакве утакмице буду играле у Београду нема ништа од напретка фудбала.

Ovo bi zaista trebao biti kraj fudbalskoj mafiji,
inace nam nema spasa, ni na ostalim poljima!!
Isto to desavalo se na terenima u Apatinu, Kuli, Sevojnu....,

Sramota u BG.!
Sudije siluju i fudbal i narod svojim sramnim mafijaskim sudjenjem!!!!

Vojvodina, kao i mnogi klubovi u susretu sa Partizanom, drasticno ostecena!
Jedini potez koji stiti ljudsko dostojanstvo, bilo je povlacenje igraca Vojvodine!!!
Novosadjani, u pravu ste!!!

Treba da napouste i ligu, sledeće godine neka igraju za Kup Tuđmana dr. Franje... :mrgreen:

Војводина мора да добије свој куп,ово је заиста смешно,док ког се овакве утакмице буду играле у Београду нема ништа од напретка фудбала.

Fudbalski klub "Timok" bi trebao ove godine da renovira stadion i da prvi put u istoriji postavi stolice na tribinama.
Dajem glas Zajecaru da bude domacin sledeceg finala kupa Srbije.

Ma daj bre, dosli u bg da se proseravaju da izvine admini na ovome.
Kakvo ponasanje, ona situacija nije bila za penal, mogu u to da se kladim jer gledam i druge lige gde se ovako slicno ne svira za penal.

Identicna potpuno situacija dosudjenom penalu za Partizaan,
samo sto se igrac Vojvodine nije bacio na travu, ali je svakako fauliran pri sutu!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back