Партије и мафије (особине чланова)

Владан ИПХ

Veoma poznat
Poruka
13.429
http://novinar-novinar.blogspot.com/2009/10/blog-post_5001.html
Пише: ПЕТАР МИЛАТОВИЋ

У једнакој мери се на мене љуте партије и мафије.
Никако да ми опросте што сам им сасуо у лице истину да је данас демократија само најуспешнија магија. Озлојеђени су на мене они који су Богом дани да нама буду црни дани, а нарочито они за које је све поразно што није искључиво пуцањ у празно. :per:

Зато се данас мантрашки у Бога куну безбожни и на слогу позивају несложни. Из накнадне памети користе само властитој штети.

А ту су и неки попови, најординарнији лопови.
То су, у ствари, црвени комесари у шареним мантијама!

Такви пробисвети цркве напунише празним људима! Данас смеран верник често избегава да иде у цркву зато што се клони оних који се Бога не боје и људи не стиде! – Куда све ово води? – и Бог се пита кад се у Бога сада куну они који су клели у Тита!
Ни они никако да ми опросте што сам им скресао брук у брк, очи у очи, да је данас лаковерност – права згода за све оне којима је вера само средство за варање народа, а они постају обогаћени пробисвети!

Иначе, обогаћени пробисвети из бусије вековима продају маглу кроз разне идеологије и религије.
Вековима нам продају маглу кроз разне религије, разноразне идеологије које су они лиценцирали, па су сада решили да нам продају и нашу воду коју поседујемо и ваздух који удишемо. Разним конвенцијама и канонима по њиховој мери убијају смелост, утерују страх, потиру самоувереност. Смелост по црним мапокројачима је дозвољена само онда кад се извршавају њихова наређења. Страх је њихово омиљено средство.
Страх од мишљења је вишемиленијумско средство које користе иза кулиса здраве памети кад ти одузму вид и уместо њега усаде привид!
Страх смишљено програмирају да људе искомплексирају и учине несигурним, док истовремено огромну енергију улажу да сатанизују и физички елиминишу све оне којима је наметнути страх непозната категорија.

Помоћу страха они миленијумима стварају срећне робове, користећи као помоћна средства њихове религије и њихове идеологије!
Одсуство логичког смисла компензирају у главама полуобавештеног популуса присуством позитивних или негативних стереотипа о свим основним догмама које су идентичне у свим њиховим религијама и идеологијама!

Људи наоружани исконским врлинама, снажне ерудиције и позитивне енергије, као и наглашене воље да буду у служби виталних интереса сопственог народа, за њих су велика сметња, јер се то не уклапа у мистериозофију злоупотребе човека и на такве одапињу отровне стреле теолошке и идеолошке!
Људе наоружане исконским врлинама излажу разорном дејству њиховог двоструког морала користећи ласку и репресију истовремено, претварајући лаж у истину и обрнуто.


Они се свим силама труде да људима одузму реалну садашњост и да уместо ње пруже илузије у срећнију будућност, наравно коју они креирају теолошким и идеолошким странпутицама памети!
Све смо ово имали у српском случају безброј пута.

А све смо то имали много пута у српској историји захваљујући медиокритетству!
Медиокритети немају никакву животну философију. Уместо тога имају своју медиокритетску мистериозофију!

Код њих је све конспиративно, агресивно и изненађујуће посесивно. Њихов први корак је у надраживању нерава угрожавањем менталне хигијене и ругањем здравој памети. Њихов циљ је скраћивање врхова и бујање корова!

Да би стигли до те стравичне упросечености, медиокритети користе галамџије и лактароше који примитивном острашћеношћу хушкају самољубље гомиле против разборитих, како би прогнали скептичност и из домена важности брисали аналитичност и у тој поплави људског муља на површину испливале медиокритетске незналице којима је врховни циљ инаугурација комуникације до савршеног неразумевања и при том користе вештину говорења с оне стране границе пристојности!
Њихова основна девиза и њихов заштитни знак је – људска дрскост!
Медиокритети од сваке њихове ситнице направе планетарни проблем, а космичке проблеме приказују као занемарљиве ситнице!…


 
Похлепни медиокритети.У овом случају комуњаре су господарили овим народом.Пропагирали су једнакост.Али лажну.А њихови наследници нео комунисти тзв.демократе опет пропагирају неку једнакост.А шарени полтрони светског православља их прате у одеждама од скупог материјала.Као верни слуге за пристојну напојницу.А за њима и сви остали.:bljak:
 
Да се угледамо, размишљамо и напајамо мудрошћу великана(Светог Саве, Тесле, Његоша, Милоша Обреновића), а не медиокритета (комуниста, демократа, неокомуниста).

И наравно истрајати репресију медиокритета непомирљивошћу према њиховим ставовима. Свака сличност у размишљању са њима је поразна.

Страх смишљено програмирају да људе искомплексирају и учине несигурним, док истовремено огромну енергију улажу да сатанизују и физички елиминишу све оне којима је наметнути страх непозната категорија.
 
Nista,pomoli se..........i drmni jos jednu shljivu :mrgreen:
Брате када се не супротстављаш силеџији(чинећи ништа), он још више јаше. Дакле страх којим нас трују, заменити храброшћу и усмеравањем на великане а не медиокритете.

Први степеник је препознавање медиокритета, а потом усвајање мишљења супротног њима.Контра!
 
Pa naravno, ali ceo svet je postao sarlatanski. Kako da ih prepoznamo? I kako da prepoznamo "duha odstupnickog"? Sta je to tacno?
99% садржаја које видиш на ТВ-у.

Али најтеже је људима признати да су у заблуди, људи се воде за већином а не за истином. Инертни су јер не желе да мисле о бољем и вечном.

Већина људи мрзи истину, јер су срасли са лажима. Али опет је могуће пронаћи Истину која спасава од погибељног медиокритетског живота који мисли само на себе и уживање(са туђих леђа).

Ко тражи тај и нађе. Али многи мисле да су нашли благо, а уствари држе блато у рукама.
 
Sad će da usledi neka zilotska pouka ;)
Mada tekst nije loš
Наравно, свети оци су зилоти(ревнитељи). Највећи од Срба зилот је Свети Сава, а одмах за њим Свети владика Николај.Надам се да ти барем они не сметају, пошто ти сметају они који их цитирају(својим животом).

Нахушкан си на људе које ни не познајеш. Ја за разлику од тебе врло добро знам шта раде СПЦ комунисти у мантијама.
 
99% садржаја које видиш на ТВ-у.

Али најтеже је људима признати да су у заблуди, људи се воде за већином а не за истином. Инертни су јер не желе да мисле о бољем и вечном.

Већина људи мрзи истину, јер су срасли са лажима. Али опет је могуће пронаћи Истину која спасава од погибељног медиокритетског живота који мисли само на себе и уживање(са туђих леђа).

Ко тражи тај и нађе. Али многи мисле да су нашли благо, а уствари држе блато у рукама.

Tacno. Hvala.
 
http://novinar-novinar.blogspot.com/2009/10/blog-post_5001.html
Пише: ПЕТАР МИЛАТОВИЋ

ма
нтијама!Људи наоружани исконским врлинама, снажне ерудиције и позитивне енергије, као и наглашене воље да буду у служби виталних интереса сопственог народа, за њих су велика сметња, јер се то не уклапа у мистериозофију злоупотребе човека и на такве одапињу отровне стреле теолошке и идеолошке!
Људе наоружане исконским врлинама излажу разорном дејству њиховог двоструког морала користећи ласку и репресију истовремено, претварајући лаж у истину и обрнуто.

[/COLOR]Па јесте многи политичари њу ејџ времена неволе оне који вреде нешто.Па и ови полтрони екуменистички у мантијама.
 
''Извињење'' црногорским политичарима.

http://novinar-novinar.blogspot.com/2009/10/blog-post_8724.html

До сада сам беспоштедно, на бранику истине и правде, бранећи достојанство и право на људско постојанство, задавао ударце, лево, десно и по средини, свима онима који су живели од Српства, било као његови џелати, било као “спасиоци“ који су спашавали своју нескривену намеру да од Српства живе, а не за Српство, а све у току антисрпског континуитета титоизма, слобизма, досизма и актуелног грабизма од 1945. године до данас.
Сада су престали сви разлози за разумну критику, али постоје сви разлози за оштрење сатиричног пера, јер онај Домановићев “Вођа“ заиста је дилетант у односу на данашње лажне вође и истинске црне коловође који црна кола воде и у још једну превару цео народ одводе!
Сада више нећу да критикујем, него хоћу јавно да се извиним свим политичарима у Црној Гори!


Извињавам се Милу Ђукановићу што сам на српској њиви бацао моје огромне хонораре од мојих књига у иностранству уместо да сам купио целу једну улицу на Гринцингу – најелитнијем делу Беча – такозваном бечком “Дедињу“, или уместо да сам лепо мојим капиталом, основао националну странку и покупио све српске гласове у Црној Гори одмах после Милошевићеве и Ђукановићеве полицијске потернице због мог јавног елаборирања о решењу српског националног питања од 13. маја 1989. године, кад данашњи “националисти“ нису смели ни да помисле тајно а камоли да громогласно подвикну јавно, што су дежурни лопови дословно покрали у каснијем вишестраначком систему.

Дакле, извињавам се политичком криминалцу и криминалном политичару Милу Ђукановићу што је на власти безвлашћа до голотиње моралног и националног бешчашћа, мада је, руку на срце, криминални политичар и политички криминалац Мило Ђукановић заиста екстра аристократа у односу на опозиционе и квазиопозиционе голаће, обогаћене пробисвете а ла Мандић, Даниловић и ини…
Захваљујући мојој широкогрудости да другима не сметам још пре појаве било које неокомунитичке партије у режији тајне политичке полиције, Мило Ђукановић и даље влада, баш захваљујући свима онима који су хтели да живе од Српства, а није им падало на памет да се за Српство живи!!!

Извињавам се, такође, свим комунистичким “националистима“ и марксистичким “четницима“ што сам им омогућио мојом коректношћу да коначно покажу њихова титоистичка прљава лица, а разлог што ми је образ чист такође је довољан разлог да им се извиним јавно, чак и за оно што сви они раде удружено и тајно!

Извињавам се што нисам био члан комунистичке партије – антинародне мафије и што нисам писао молбу за учлањење јер ја, као склоп мисаоних констелација по мери Бога, никада нисам хтео да прихватим да пишем молбу за властито понижење! То су радили они који су по мери Сатане.

Извињавам се свим медиокритетима у завичајној Црној Гори што као српски писац у иностранству, са само 30 књига на бранику Српства на српском и страним језицима, имам далеко више верних читалаца данас него што ће Црна Гора икада имати становника. :):):)
То неко, зна се ко, неће да ми опрости и ја, после претходних извињења, све медиокритете сада јавно молим да ми заиста никад не опросте, а да ми заиста неће опростити доказ је и необјављивање ове колумне, ваљда зато што сам одувек живео за Српство, а нисам од Српства живео као они!

И на крају, још једном се извињавам свим политичарима у Црној Гори што имам чисту биографију и примам на себе дежурну кривицу што највећи део политичара у Црној Гори има најцрње биографије, а потомство ће раздвојити жито од кукоља. До тада нека сви ловци у мутном лове, иако су сви ловци већ уловљени!!!

Sine ira et studio!


Србине, спао си на ниске гране…

Суочавања

СРБИНЕ, СПАО СИ НА НИСКЕ ГРАНЕ
КАД ТИ БИВШЕ КОМУЊАРЕ СРПСТВО БРАНЕ!

Пише: ПЕТАР МИЛАТОВИЋ

Булумента некадашњих комунистичких ??????, лезилебовића, каријериста, лажних националиста, умишљених лидера, а све синови комунистичких полицајаца и обавештајаца, данас воде националне, демократске и левичарске странке, националне институције и покрете, врх Српске православне цркве напунио се пуковницима комунистичке Удбе који су данас на платном списку Ватикана и који гурају брод СПЦ у мутне воде екуменизма и сатанизма, само је врх леденог брега антиспрског континуитета титоизма, слобизма, досизма и актуелног грабизма!
Србине, спао си на ниске гране кад ти бивше комуњаре Српство бране!
 
Izdrzimo braco Srbi, guse nam srpstvo na svakom koraku.
Evo ja bas pre neki dan jedem ajvar, a jedan moj drug mi kaze da je kecap bolji- ********* jedna.
Nikada nece uspeti da uguse srpstvo, ma koliko se trudili, dok je Srbije, Srba koji vole srpstvo i srpskog ajvara.

А ја баш волим да читам дела Светих отаца.А неко каже да су беселери светских писаца бољи.:think:
 

Back
Top