Part II: Izbor za... naj sexipilniji lik na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo,trudim se da ne bude po principu Evrovizije-vi date glas nama,mi cemo vama. Zato glasam sto je moguce pre. Ne mogu da sudim o tome ko je najseksipilniji,jer nikoga nisam ni video-ali evo ko mi je najdrazi uz obrazlozenje:
1.Margo i Nimfa
Margo,jer imam osecaj da ta devojka zaista ume da se smeje od sveg srca.Ko ume tako lepo da se smeje,ne moze biti los.Mnogo je volim kad mi kaze boooodalo i idiote.Nimfa,jer izgara sa mnom u borbi za magareca prava.
2.Limunada
Da nisam slucajno danas procitao da je zensko,uvrstio bih je u muski spisak.Primetio sam je i pre ali me je sinoc definitivno "kupila".Evo,svratim ponekad na forum o knjizevnosti ali nista ne komentarisem.I onda ostavim jedan kratak komentar,ozbiljan,kad nadjem od limunade dopisano "bundeva nacitan/a :D ".I ko posle toga da ostane ozbiljan-lupim odmah dve,tri gluposti.Krenem malo dalje po forumu,kad imam opet sta da vidim-tema "najlepsa ljubavna pesma svih vremena",pljuste predlozi na 5 strana kad na kraju limunada "Mala moja iz Bosanske Krupe-Branko Copic".E kad nisam pao sa stolice..
3.Druna
Imala je nekoliko sjajnih komentara
Muskarci:
1.cpku
Taj covek bas ume da voli.I da pati-to valjda ide jedno s drugim
2.Mako
Eh,kad se samo setim kako je Lord hteo da ga "izbrise",a cujes maku,otpilike "nije fer,pa tek sam se kao covek registrovao".Bas bismo ostali bez bisera.
3.Gardijan
Nekako mi se u zadnje vreme priblizio,ni sam ne znam kako.
Ima jos puno simpaticnih likova na forumu.Gotovo svi su mi OK.Samo je neki ONOMATOPEJ uspeo da me iznervira.
Verovatno se i simpatije menjaju-neko ti vremenom dosadi,neko ti drugi postane drag.'Ebem li ga.Kao i u zivotu,uostalom..
'Ajd bundeva,nemoj vise da davis.
 
Margott:
e ovako:
1. bundeva...bez razmishljanja..
2. nikola...ne znam gde je chovek,ispario je...
3....ne pada mi na pamet niko josh..

od zenki...hmmm...
1.ja
2... ja
3.opet ja...shta da vam kazem...bez lazne skromnosti...heheheehehehehehhheeh

Bez lazne skromnosti,najbolja i najsexiplnija riba je moon_flower,i ako je nema poodavno.A zasto? He,pa ne, ne znam!A mozda i znam.
Bundeva?Hm,ok je lik Glasam za njega.
 
Smrk...kako ocenjujete ljude ako ih niste videli?Mozda ste videli 2-3,ali ih tako ne mozete proceniti (barem ne po izgledu ).Zato bi trebala postojati tema(e)

"najsmesnija licnost (ne po izgledu ).Za to dajem glas Bundevi.

Najmorbidnija licnost na forumu.Pobednik je....................Corey i Psiho koji samo vise za kompom i pisu o svemu,i obicno protiv svacega.(Corey,sto si takav kontras).

Najstrozija licnost je......................................GazdaricaAli to je ponajvise jer puno zatvara teme i moze da bude teska na jeziku (ne prosta !!!)


Najomrzenija licnost.I pobednik je..................................Ufi.Jadnik koliko ga je samo Corey muci.Samo mu zatvara teme.Jadan Ufi...

Najlepsi Nickname(potpis-pseudonim-nadimak)........................Blondi,Gost (kako sam se samo setio da se registrujem sa takvim nick-om) i...... Lord of Chaos


Najdeblja osoba(po nadimku)/..............................Bundeva

Ja ne znam zasto Blondi mora da bude lepa ako ima ovakav nickname.Mozda je i musko.Kao i Gazdarica.Lord of Chaos je mozda najlepsa devojka na forumu.Ime ne znaci nista.Lepota se meri dusom,i nicim drugim.

Zato zakljucavam ovu temu.e,ebi ga zaboravio sam kljuc.ISTINA JE NEGDE TAMO
P>S a ja je znam
 
:arrow: ...gotivne cice na forumu:kety,pchelica,gazdarica,princeza,blondi?hm...nije se jos iskristalisala,amazonka polako grabi ka afirmaciji...muski?lord,deluje kao da stvarno zna o cemu prica...incognito,kad zna da ne bude zatucanih shvatanja...gmexy sa par postova...nekog sam provereno zaboravio... :shock: ..no hard feelings... :wink:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top