Паровић размонтирао пропаганду: Вучићу, јел се и даље бориш против криминала?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
1604040016607.pngПаровић размонтирао пропаганду: Вучићу, јел се и даље бориш против криминала?

За случај да грађани Србије нису чули ми се налазимо у десетом дану спектакуларне борбе противу мафије коју је председник најавио на њему својствен драматуршки начин са терасе Председништва. Већ 10 дана се бори против највеће пошасти овог друштва - криминала и системске корупције и већ 10 дана немамо никакве резултате те борбе. - наводи у саопштењу за СРБИН.инфо Мирослав Паровић.

07:30 30.10.2020.

Паровић пита да ли је Александар Вучић објавио рат или јавно дојавио мафији да се склони негде, на пример на Косову и Метохији где по Паровићем речима имају јатаке међу албанском мафијом или негде ван земље.С обзиром на јавно изношење криминалних дела у Србији од стране Вучића, Паровић пита да ли ће неко одговарати јер и даље ти који су недела чинили ниси приведени правди?


Шта је још Мирослав Паровић изнео у саопштењу погледајте у видео снимку.

linkСрпска напредна странка по доласку на власт амнестирала је и из затвора пустила тешке криминалце, дилере дроге и убице, а да би их онда користила за криминалне радње. Поништене су и пресуде којима су на дугогодишње робије осуђени припадници Шарићеве нарко банде, ослобођен је и кријумчар Цане Суботић и други. Вучићева измишљена "борба против криминала" заправо је димна завеса за још већи криминал!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top