Ja drzim da sam zanimljiva osoba,i pored svega
Na kraju krajeva ,jedaa covek koga sam srela na interentu,sa svojih 67 godina je dosao sa druge strane sveta da bi upoznao MY SPIRIT
Kada je odlazio,zahvalio mi se na drustvu jer ,,takvu budalastu i cistog srca i zanimljivu osobu jos nije sreo.
Pri tom, covek se vraca svojim kopanijama i kancelariji u staklima ,na vrhu nekog tornja *((videla preko skypa)
A i pored toga , ja vec vise od 10 meseci samo sedim u kuci
Prljava kuca , sa puno nereda koje ne znam kako da sredim jer nemam ni o para
Nije uvek bilo tako , naprotiv,Ali sada jeste
Imam 4 macke koje su super ,Ne mjauce i jako su lepe bele ,i samo se igraju ,Cula sam kako cak i ljubimci macaka su pristalice teorije da macke da su vece pojele bi svog gazdzdu.Ja ove moje, niti jednu ne mogu da yamislim to,
Naljutim se ja , jednom sam jednu uzela za noge zadnje , i povukla ga za rep i bacila u dvoriste
niti je mjauknulo niti se otimalo,i opet je dosao kada sam ga yvala i umiljavala se
Psa ,imam tri ,
jednom sam videla malo pseto mrsavo ,jedva je stajalo na nogama ,,ali je trcalo kod svih i umiljavalo se..
Kada sam ga podigla ,, videla sam da mu se neprestano trese jedna noga
i pazila sam koliko ga jako drzim jer mi se cinilo da cu mu prekinuti kosti na nogama
i da ga boli to sto uopste nema mesa na nogama
Kada sam ga pustila u dvoriste,komsinica mi je rekla,,,STa ce ti taj pas, vidis da jedva ide,Umrece za par dana,Mozda nece ni da jede ,jer je pregladneo
Kuppila sam mu pastu koja se gura zivotinji u usta ,umesto hrane ,tj umesto infuzije
onda je malo po malo poceo da jede
dala sam mu lekove,Mislim da ga nisam ni jednom odvela kod veterinara ,,,Aporasla je popunila se
i ostala je dobrodusna ,Nekako ,,,vidi se da je dobra
Posle je okucila 7 kucica,Kuca mi je bila stenara
ali ,meni je bilo lepo
Svi su bili kao ona .po ceo dan su se igrali ...doduse i srali
Uskoro je pocelo mucenje ,jer ja ne zivim u kuci vec u stanu sa dvoristem,
A,..o njemu ne mogu sada da pisem jer je ovo lep post ,, necu da ga kvarim
Dakle A .je rekao da ne treba da se samo mirim sa situacijom i da trpim vec da nesto i preduzimam
Uzeo ke torbu i ostavljao po dvoristima
I dan danas ja gledam da li je neki ulicni pas ,,taj moj
Ostala su dva ,,a i to je mnogo jer imam i njihovu majku i macke
Volela bih da imaju neku kucu sa dvoristem da mogu da jure
i da ih neko,,,bar pazi,,,,
jer stvarno su dobre kuce
Tako ,zatvorila sam se u kucu i brinem o njima
Izlazak iz kuce mi se cini kao naucna fantastika
Kada izadjem, pitam se zasto nisam izlazila ,,ali moram da se vratim zbog pasa
Tj ybog A ,,kada udje u kucu da ne gledam njegovu facu i kada ne oseti ovako,,onda klekne i mirise podove
da li se osecaju zivotinje
pOSTalo je maltretiranje
Ali ja ne mogu da ih stavim negde na ulicu da se snalaze
mozda bih i mogla ako bi postojao mehanizam da ih pronadjem posle
nastavicu kasnije.........jer nisam zavrsila misao
Na kraju krajeva ,jedaa covek koga sam srela na interentu,sa svojih 67 godina je dosao sa druge strane sveta da bi upoznao MY SPIRIT
Kada je odlazio,zahvalio mi se na drustvu jer ,,takvu budalastu i cistog srca i zanimljivu osobu jos nije sreo.
Pri tom, covek se vraca svojim kopanijama i kancelariji u staklima ,na vrhu nekog tornja *((videla preko skypa)
A i pored toga , ja vec vise od 10 meseci samo sedim u kuci
Prljava kuca , sa puno nereda koje ne znam kako da sredim jer nemam ni o para
Nije uvek bilo tako , naprotiv,Ali sada jeste
Imam 4 macke koje su super ,Ne mjauce i jako su lepe bele ,i samo se igraju ,Cula sam kako cak i ljubimci macaka su pristalice teorije da macke da su vece pojele bi svog gazdzdu.Ja ove moje, niti jednu ne mogu da yamislim to,
Naljutim se ja , jednom sam jednu uzela za noge zadnje , i povukla ga za rep i bacila u dvoriste
niti je mjauknulo niti se otimalo,i opet je dosao kada sam ga yvala i umiljavala se
Psa ,imam tri ,
jednom sam videla malo pseto mrsavo ,jedva je stajalo na nogama ,,ali je trcalo kod svih i umiljavalo se..
Kada sam ga podigla ,, videla sam da mu se neprestano trese jedna noga
i pazila sam koliko ga jako drzim jer mi se cinilo da cu mu prekinuti kosti na nogama
i da ga boli to sto uopste nema mesa na nogama
Kada sam ga pustila u dvoriste,komsinica mi je rekla,,,STa ce ti taj pas, vidis da jedva ide,Umrece za par dana,Mozda nece ni da jede ,jer je pregladneo
Kuppila sam mu pastu koja se gura zivotinji u usta ,umesto hrane ,tj umesto infuzije
onda je malo po malo poceo da jede
dala sam mu lekove,Mislim da ga nisam ni jednom odvela kod veterinara ,,,Aporasla je popunila se
i ostala je dobrodusna ,Nekako ,,,vidi se da je dobra
Posle je okucila 7 kucica,Kuca mi je bila stenara
ali ,meni je bilo lepo
Svi su bili kao ona .po ceo dan su se igrali ...doduse i srali
Uskoro je pocelo mucenje ,jer ja ne zivim u kuci vec u stanu sa dvoristem,
A,..o njemu ne mogu sada da pisem jer je ovo lep post ,, necu da ga kvarim
Dakle A .je rekao da ne treba da se samo mirim sa situacijom i da trpim vec da nesto i preduzimam
Uzeo ke torbu i ostavljao po dvoristima
I dan danas ja gledam da li je neki ulicni pas ,,taj moj
Ostala su dva ,,a i to je mnogo jer imam i njihovu majku i macke
Volela bih da imaju neku kucu sa dvoristem da mogu da jure
i da ih neko,,,bar pazi,,,,
jer stvarno su dobre kuce
Tako ,zatvorila sam se u kucu i brinem o njima
Izlazak iz kuce mi se cini kao naucna fantastika
Kada izadjem, pitam se zasto nisam izlazila ,,ali moram da se vratim zbog pasa
Tj ybog A ,,kada udje u kucu da ne gledam njegovu facu i kada ne oseti ovako,,onda klekne i mirise podove
da li se osecaju zivotinje
pOSTalo je maltretiranje
Ali ja ne mogu da ih stavim negde na ulicu da se snalaze
mozda bih i mogla ako bi postojao mehanizam da ih pronadjem posle
nastavicu kasnije.........jer nisam zavrsila misao