Parovi velikog brata 2

Hm ne znam tacno gde sam stala u prvom delu teksta ,i da li cu zavrsiti misao koju sam imala u prvom mom postu,,,ali neka misao ce sigurno biti zavrsena, da ne kazem svrsena
Intezivno mislim o nastavku price i o danu kada cu biti i osetiti se mirno da bi sela i napisala ono sto mi se muti po glavi, ali nekako ne uspevam,Ne ybog nesto sto puno nemam slobodnog vremena,,,to nije nikako,,,jer SLOBODNO VREME JE SAMO PITANJE VOLJE I MOTIVACIJE,,(tako kada ocevi ili majke kayu deci ,NISAM IMALA SLOBODNOG VREMENA PROVODITI SA TOBOM, to je obicno laz,jer , da su hteli imali bi ,,kako se za seks uvek pronadje slobodno vreme ,,,nisam nikada cula nekog da kaze svojoj zeni,,oprosti sto nisam imao vise vremena za sex...)
Dakle nije da nisam imala slobodnog vremena, vec ,nisam se osecala spokojno i smireno
Oduvek,od samog mog rodjenja ,,ustvari od mog zaceca,,imam utisak da je pocelo to vreme,jer je moja majka ,,sada to mogu reci sa punom svesti i pameti
moja majka je mene donela na svet iz pogresnih razloga
Ne da bi volela dete .Ona ne zna da voli.vec da bi sebi storila oruyije da manipulise
Licno JA, samo joj bila srestvo za manipulisanje troje ljudi
moje babe,mog oca ,i mog ocuh,najvise mog ocuha
Sada ,posle dva tri sloma psihicka,,,ako nisu klinicki slomovi a onda su sasvim bliyu toga bili
Ne dam vise da me razvlaci,U mojih ne malo godina ,napravila sam stidljivo korak jedan
,i evo vec sam posle godinu i nesto dana progonjeno lice
Zasto me ne izbac iz stana babinog_Jer ne sme da joj ne bi napravila vise stete
Glavna stvar zbog kojeg nisam tu mogucnost ranije u mojoj glavi nekako uzela u obzir jeste covek sa koojim sam pocela da zivim....
da zaobidjem pricu ali,u pocetku je bio niko nista
..sada je ,,,recimo ,,na utu da bude neko...ali se mene stidi,i ne samo to ,,,da je to,,pa neka ga ,,njegov izbor i ogledalo
nego po njemu,njegov odnos prema meni je ocajan
Ako i cuje da ja nesto radim mora da klevece i trpa mi u glavu da to nije za mene,Jednom sam ga pitala da li ima bilo sta da ja znam da uradim,valjda znam da pocistim kucu ,,ili operem sudove
rekao je znas da kuvas ,znas da masiras,,svaki drugi segment zivota po njemu,,ma nula
Nema veze sto sam se ja snalazila i za mene i za njega dok je on bolovao od depresije i pricao i psovao srbe,,,..jer su njemu punili glavu sa tim,,u porodici ima dva sizofrenicara,,,klinicka,,,bili u bolnici..jedan ide jos uvek,,,
Bila sam svesna da je u njega gurano i da to mora da ispolji da bi krenuo dalje
Uyasno je bilo.i postavlja se pitanje zasto sam to trpela,,Jer sam ga volela? Ne, cak i to je unistio do zadlnjeg atoma.Jer je moja duznost bila da to podnosim_ da ,bilo je takvih misli u mojoj glavi
JER ,on je meni kao suprug,,tj kada zivis sa nekim vise od 5 godina,,normalno da ste bracni par
,,,stvoris taj osecaj
Da bilo je i toga,ali nije to bilo 100 posto
Tako kao on, tako sam bila tretirana od majke moje
Oruzije koje je ona skovala da bi mogla me voditi kao mecku ,i pokayivati mom ocuhu ocu ,,i kome sve nije pokazivala ,,, ETO KAKVA JE ,,,TREBA MI POMOC,,DAJTE MI PARE ,,JA CU NJU DA OBEZBEDIM...
KAO MECKA BOZANA,naucena sam da je moje da trpim ,da drugi iskale bes na meni,jer za nista drugo nisam sposobna,
Ocajno je kada sebi to pricas i ubedjujes sebe u to
Skoro svi iz moje proslosti imaju sasvim drugu sliku o meni
RADNICI U radnji,kolege, moji djaci...
Ali ja sam samo vikala njima ,,ne ne poznajete vi mene,moja majka zna sta je za mene najbolje
I tako , sve dok se nisu sklonili ,,,,tj upokojili ljudi sa kojim je ona upravljala preko mene
Otac,Ocuh,Baba
Dok nije udarila na ono sto mi jako puno znaci,,i jedino ...stara kamena kuca, na zalost ,,koja se nalazi poredd mora
Kayem na zalost jer ,da nije pored mora, veerovatno bi mi je pustila
Ovako, Namerila se da proda i da ima za dzeparac
Govorimo o osobi koja je za 3 godine potosila 120 000 evra,A da to niko nije ni primetio\Pa cak ni ona sama
Govorimo o osobi koja je ,dosla sa drugog kraja planete da mi sa goznjem kaze
KAKO DOZVOLJAVAS DA ON TAKO POSTUPA SA TOBOM i tako da govori sa tobom
pa posle 2 nedelje ,DOKLE CU JA TEBI I TVOM LJUBAVNIKU DA PLACAM STRUJU
a posle 3 meseca ,kada se vratila tamo gde zivi
On je poceo da se ponasa jos gore
Toliko da sam ja prevalila preko usta da nek se seli
On je rekla sa ponosom
Mene moze da izbaci samo onaj ko me primio
Tvoja majka je insistirala da potpisemo ugovor da mogu da koristim pola stana sa tobom,,,
,,,,,Govorimo o osobi koja je kada joj je muz ,koji je ziveo sam ,,,tamo gde je ziveo
otisao u bolnicu ,,ona je meni telefonirala da idem i pitam brata ,,sta je potrebno da mu posalje da je zastupa kada muz njen umre
...Ja kreten ,prazne glave ,otisla i pitala ga
ne sumljajuci u ispravnost izrecenog
....On ,koji bi prodao dusu za pare (ne bas sopstvenu decu i zenu i kucu,ipak ima nekih oralnih kodeksa ,,,)
On mi je odgovorio,,,,PA JEL COVEK ZIV? ,,,,,Ma kazi joj da me ne zanima ,niti sad niti kada covek umre ako umre a nadam se da ce da pozivi jos puno puno
..........................................................
i da se ne gubim u prici o njoj
ali ,,pre neki dan sam se upitala da li ce mi biti zao nje kada umre
Hoce.Bice mi zao jer je ceo zivot jurila za necijom smrti i krahom da bi ona uspela i dobila nesto,a pri tom
kada to dobije,,,ne uradi nista sa tim vec se samo ,,prvo sto uradi jeste da odvede svoje drugarice na put ,,,,pa na veceru,,pa im daje pare ...svojoj deci,,,time samo povlaci ih za nos
Srestvo ponizavanja i manipulisanja,,da utvrdi da je ona nad njima vladalac sveta
TRece,,sto je najtuznije,,ona ce silne pare potrositi u kupovinu sebi i drugaricama i kome jos ne ,,,cipela garderoba itd...jer tako ima osecaj da je,,,one gledaju da je neko vredniji nego one same
I kada to zavrsi ona ce otici kuci
u svoj brlog i nece joj to smetati..Nista za sebe ,,,,
Elem,
bice mi zao sto je svoj ziot stucala a do kraja nije se prepustila onome sto znaci ljubav
Ljubav, prepustanje,yrtvovanje,,Za nekog nesto
Nekom das poziciju iznad tene,Prioritet njegov ,je tvoj prioritet
To samo moze biti dete,Ili kucni ljubimac,Ili neko ko i tvoje prioritete postavlja ako ne, iznad svojih a ono u revni sa svojima

Back