Nebojsa.bg
Elita
- Poruka
- 17.190
Већ дуже време имам проблема са грлом, то јест отежано гутање и осећај упале грла. Упутили су ме на Ургентни центар где ми је рађено снимање једнока сондом. Ту је било све у реду. Потом су рекли да ми је грло црвено, да идем кући да чекам пар дана. Симптоми нису пролазили, сувоћа грла је била ту и отежано гутање. Потом сам отишао на ОРЛ КБЦ Драгиша Мишовић где су установили да сам без обољења што се грла тиче, али ме упутили на снимање штитне жлезде и лимфних жлезда и редјен плућа. Сви ти налази су били у реду. Затим сам упућен код стоматолога који ме је упутио да снимам ортопан и утврдио да није проблем од умњака на које се сумњало, већ да је проблем у упаљеној пљувачној жлезди. Теме упутио на максијофацијалну хирургију где сам отишао иако сам тражио да будем примљен раније када сам снимао ортопан. И тада су ми установили дијагнозу запаљења пљувачне жлезде и тек ми дали терапију недавно. Антибиотик панклав. Све ово траје месец дана у разним фазама. Сада гутам лакше, али је оток огроман. Појави се с леве стране па нестане. Па онда се појави с десне стране па нестане. Боли за уво туп и увећи бол туп. Пијем терапију, али нема никаквих помака у смислу проласка отока и нестанка симптома. У понедељак је контрола,
просто је невероватно да ме нису упитили на преглед код специјалисте на килици за максилофацијалну хирургију мада сам тражио више пута по савету стоматолога када смо видели да су остали резултати, налази у реду и да није ни умњак у питању, у међувремену се ширила наравно 4 недеље без икакве терапије.
просто је невероватно да ме нису упитили на преглед код специјалисте на килици за максилофацијалну хирургију мада сам тражио више пута по савету стоматолога када смо видели да су остали резултати, налази у реду и да није ни умњак у питању, у међувремену се ширила наравно 4 недеље без икакве терапије.