- Poruka
- 24.669
Ужасно романтично!
Добро, онда да и ја избацим пар пјесмица:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ужасно романтично!
Добро, онда да и ја избацим пар пјесмица:
Naprotiv, baš su šarmantni i ništa manje muževni muškarci koji govore francuski.

Ову пјесму чујем сваки дан на радију, и почињем полако да је мрзимБоже, је ли ово она Ванеса Паради коју је оженио Џони Деп?!
![]()
Шта све вријеме учини од људи...
To da je francuski gej jezik je obična predrasuda i najveća glupost koju sam čula.Naprotiv, baš su šarmantni i ništa manje muževni muškarci koji govore francuski.
Ako je bilo ko od vas zainteresovan za čitanje francuskih časopisa, izadjite na internaute,
pa na toutes nos newsletters prijavite se za naslove koji vas interesuju. Svakodnevno ćete dobijati francuske novine.![]()
А је ли волите нешто старије као:
Izvini evo na Francuskom
Ja imam na disku na Francuskom pa kad sam trazio nisam ni cuo da je na Italijanskom mada volim i canzone
Ок, није проблем(иначе, обожавам италијанску музику!).
Ја нешто не волим посбено Едит Пјаф али поштујем њену музику. Знам неке најпознатије пјесме, то треба да се зна без обзира на музички укус.

što još nisam videla film Život u ružičastom, verujem da je
Žao mi ješto još nisam videla film Život u ružičastom, verujem da je
![]()
Ima dosta njih koji i ne znaju koje Edit Pjaf
Grace Jones са La Vie En Rose ми је овдје најсимпатичније, одлично звучи!
Samo pocetak ostalo

Znam vise Engleski , iako nikad nisam ucio!

Да, то су ти филмови. Погледах малоприје још један сјајан са Одри Тоту, зове се "Hors de prix", обавезно погледај!
Е, а гдје ми је одговор на питање???![]()

Izvini , pre 20 godina, znaci nikakav kontakt osim muzike i po koji Francuski film.
Naravno u sretnija vremena more ,Dubrovnik i Francuskinje su bile na prvom mestu
Posto si ti zavrsila Francuski neces ga brzo zaboraviti, Jos da nadjes posao u nekoj stranoj firmi
Odgledacu filmove, od danas sam na odmoru imacu vremena![]()