Parlez-vous français?

To da je francuski gej jezik je obična predrasuda i najveća glupost koju sam čula. :dontunderstand: Naprotiv, baš su šarmantni i ništa manje muževni muškarci koji govore francuski.:klap:

Ako je bilo ko od vas zainteresovan za čitanje francuskih časopisa, izadjite na internaute,
pa na toutes nos newsletters prijavite se za naslove koji vas interesuju. Svakodnevno ćete dobijati francuske novine.:super:

Ову пјесму чујем сваки дан на радију, и почињем полако да је мрзим :twisted:Боже, је ли ово она Ванеса Паради коју је оженио Џони Деп?! :eek:
Шта све вријеме учини од људи...

:DTo je ta bivsa slatka vanessa..a inace ne slusam radio stanice iz tog razloga nemanja pesama i stila za pushtanje..pa se ponavljaju i smuce:thumbdown:

To da je francuski gej jezik je obična predrasuda i najveća glupost koju sam čula. :dontunderstand: Naprotiv, baš su šarmantni i ništa manje muževni muškarci koji govore francuski.:klap:

Ako je bilo ko od vas zainteresovan za čitanje francuskih časopisa, izadjite na internaute,
pa na toutes nos newsletters prijavite se za naslove koji vas interesuju. Svakodnevno ćete dobijati francuske novine.:super:

По мени су француски часописи изузетно занимљиви, и без претјеривања, стварно се на нашим подручјима осјети недостатак одређених врста штампе.
Ја, рецимо, обожавам Ca m'interesse јер у њему има разних занимљивих ствари, увијек можеш бити у току са разним открићима и изумима, и сл. (ко је заинтересован: http://www.caminteresse.fr/).

И Géo такође, сјајан часопис!

Izvini evo na Francuskom :dash::worth:

Ja imam na disku na Francuskom pa kad sam trazio nisam ni cuo da je na Italijanskom mada volim i canzone:!:

Ок, није проблем ;) (иначе, обожавам италијанску музику!).

Ја нешто не волим посбено Едит Пјаф али поштујем њену музику. Знам неке најпознатије пјесме, то треба да се зна без обзира на музички укус.

Ок, није проблем ;) (иначе, обожавам италијанску музику!).

Ја нешто не волим посбено Едит Пјаф али поштујем њену музику. Знам неке најпознатије пјесме, то треба да се зна без обзира на музички укус.

Ima dosta njih koji i ne znaju koje Edit Pjaf:!:

D'accord, je vous pardonne :D!

Не, нисам гледала ни један од ових филова, али обавезно ћу их потражити, и наравно, јавићу утиске.

карпос, јеси ли ти већ био можда у Француској (и је ли причаш француски)?

Nisam , voleo bih da odem , ako se ukaze prilika prvo, Pariz , Dvorci Loare i naravno Can,Nica.....;)

Ucio sam Francuski 10 godina i nemam pojma, znam da citam i pisem,po nesto razumem ali da pricam tesko pogotovo sto je od mog skolovanja proslo dosta vremena :dash:Znam vise Engleski , iako nikad nisam ucio!
Mozda mi se ukaze prilika na poslu ,treba da posalju neke na kurs jezika, ako budem medju njima mogu da biram Italijanski, Spanski ili Francuski!

Da li si ti bila u Francuskoj, da li imas neki film da preporucis :!:

:bye:

Poslednja izmena:
Уф, пуста жеља за путовањем... Стално нешто сперам да одлетим у ту Француску, али ми никако не успјева, тако да се засад држим на ишчекивању тог дуго жељеног пута. :(

Него, заврших овог љета петогодишње учење француског, па ме нешто хвата страх од времена. Бојим се помало да ћу га брзо заборавити (мада ћу се трудити да стално нешто читам и одржавам га). Пошто знаш на личном примјеру, за колико времена се заборави, колико тога остане у сјећању?

Што се тиче филова, не знам шта да ти посебно препоручим, нисам неки експерт... Може "Réspiro" (мада је то у принципу италијански филм, али има и на француском). Ensuite, познати "Странци освајају Америку", "La fille sur le pont" са Ванесом Паради и "Le père Noel et une ordure".

Да, то су ти филмови. Погледах малоприје још један сјајан са Одри Тоту, зове се "Hors de prix", обавезно погледај!

Е, а гдје ми је одговор на питање??? :confused:

Да, то су ти филмови. Погледах малоприје још један сјајан са Одри Тоту, зове се "Hors de prix", обавезно погледај!

Е, а гдје ми је одговор на питање??? :confused:

Izvini , pre 20 godina, znaci nikakav kontakt osim muzike i po koji Francuski film.:cry:

Naravno u sretnija vremena more ,Dubrovnik i Francuskinje su bile na prvom mestu :P

Posto si ti zavrsila Francuski neces ga brzo zaboraviti, Jos da nadjes posao u nekoj stranoj firmi :worth:

Odgledacu filmove, od danas sam na odmoru imacu vremena :P:bye:

Poslednja izmena:
Izvini , pre 20 godina, znaci nikakav kontakt osim muzike i po koji Francuski film.:cry:

Naravno u sretnija vremena more ,Dubrovnik i Francuskinje su bile na prvom mestu :P

Posto si ti zavrsila Francuski neces ga brzo zaboraviti, Jos da nadjes posao u nekoj stranoj firmi :worth:

Odgledacu filmove, od danas sam na odmoru imacu vremena :P:bye:

Аха, значи тако...
Затрпала сам се књигама, часописима, пјесмама, само да не ишчезне из ове моје тинтаре!

Само ти гањај Францускиње, има њих на овим просторима (истина, мало, али их има), можда те која и поведе са собом! :p
А шта још слушаш, избаци ми ако знаш за нешто новије а добро, STP!

ОК, bonnes vacances јави јесу ли ти се допали филмови! :bye:

Back