Парламентарна сарадња Србије и РС

Moja Republika

Domaćin
Poruka
3.671
Video i izvor http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1155994/Парламентарна+сарадња+Србије+и+РС+.html

Парламентарна сарадња Србије и РС

Постоји стратешки интерес за сарадњу Србије и Републике Српске и дужност свих институција је да ту сарадњу ојачају, сагласили су се председници парламената Небојша Стефановић и Игор Радојичић.

Председници скупштина Србије и Републике Српске Небојша Стефановић и Игор Радојичић најавили су у Београду интензивирање сарадање два парламента првенствено у циљу развоја економских односа и јачања привредне сарадње.

Стефановић и Радојичић су у изјави новинарима истакли да је јачање веза у свим областима стратешки интерес Србије и Републике Српске и да развијене односе желе и грађани и институције, које су дужне да то и остваре.

Председници две скупштине разговарали су о спољнотрговинској размени у којој је Србија, како је истакао Радојичић, најважнији партнер Републике Српске, као и о енергетици, пољопривреди и о пројектима из области инфраструктуре и школства.

"Република Србија и њен парламент имају интерес да ојачају сарадњу са Републиком Српском на принципима на којима су се заснивали и до сада. Желимо да парламенти помогну јачању привредне сарадње и да заједнички наступамо на трећим тржиштима. Договорили смо се и о другим видовима сарадње и сусретима председника парламентарних одбора", рекао је Стефановић.

Радојичић је најавио да ће следећи сусрет представника два парламента бити одржан на јесен у Бањалуци и да је планирано повезивање скупштиниских тела са представницима извршне власти и привредника у циљу боље економске сарадње.

"Ми као председници парламената и парламенти уопште можемо бити они који ће погурати извршну власт и све друге надлежне да се између епублике Српске и Србије сарадња садржински и суштински даље развија", рекао је Радојичић.

:ok:

U 24% vrisak, plac, tuga, nevjerica, gizdavost, alkohol, droga, nasilje... :hahaha:

Predsjednik Skupštine Srbije nazvao RS državom :rida::rida::rida:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/predsjednik-skupstine-srbije-nazvao-rs-drzavom/120813101

Pogledajte komentare :rotf:

Kad god upoznam nekog postenog, pametnog i normalnog sa druge strane granice obavezno posle toga posetim ovaj sajt i procitam komentare na clanke na bilo koju temu...To mi ne da da se opet zaboravim i pomislim da i medju njima mogu imati prijatelje.

Sa njima nas moze povezivati jedino visok zid, sto cvrsci to jace veze...

Заје6ан тај троугао од 24% :lol:

Људи се осилили, па ”мисле” да могу са свима ”газдовати”, да иронија буде већа, желе некакав 100% не знам чега, а нису способни ни у сопствених 24% управљати било чему...:whistling:

П.С.
Прворазредни политичари на попрваном већ двадесет година, на њихову жалост без успијеха.

Kad god upoznam nekog postenog, pametnog i normalnog sa druge strane granice obavezno posle toga posetim ovaj sajt i procitam komentare na clanke na bilo koju temu...To mi ne da da se opet zaboravim i pomislim da i medju njima mogu imati prijatelje.

Sa njima nas moze povezivati jedino visok zid, sto cvrsci to jace veze...

Meni se slično dešаvа kаd me đаvo nаtjerа dа dođem u ovu intelektuаlnu pustoš od Krstаrice.

Zidovi su nаmа već u glаvаmа. Decenijаmа, vijekovimа...

Namjerno sam to napisao.
U inat biću ustaša radi ovakvih Srba po Bosni. Nikad nećemo uspjeti našu veliku Srbiju imati ovakvim ponašanjem.

Смири се човјече...ко тебе за било шта пита?
Живи нормално, али ето та теби мрска Република ће бити кућа, па ако ти се не свиђа мораћеш потражити срећу на некој другој страни, од воље ти је...за нас Српска је светиња, кућа за све добро намјере без обзира којој нацији или вјери припадали, и никада се је нећемо одрећи или јој окренути леђа, тај осјећај исто важи и за Србију...те бесмислице око Велике Србије и осталих глупости које се у недостатку аргумената палсирају, некоме другом продаји...Србија је велика а српски народ је довољно пропатио и у рату деведесетих и у другом свјетском и у првом и у блаканским ратовима...ми ћемо себи сами одређивати куда и гдје...замолио бих те да овде нам не солиш памет бесмилицама.

Poslednja izmena:
Meni se slično dešаvа kаd me đаvo nаtjerа dа dođem u ovu intelektuаlnu pustoš od Krstаrice.

Zidovi su nаmа već u glаvаmа. Decenijаmа, vijekovimа...

Nisam od onih kojima je svoje uvek savrseno, znas i sam da cesto pisem o svemu sto baca senku na mnoge dobre stvari iz istorije ali i danasnjice mog naroda ali porediti na bilo koji nacin Krstaricu sa komentarima -sarajevo x- portala je besmisleno i smesno. Ono tamo nije fasizam ono je mesavina svih zala ovog sveta nastala u glavama polupismenih fundamentalista.

Nisam od onih kojima je svoje uvek savrseno, znas i sam da cesto pisem o svemu sto baca senku na mnoge dobre stvari iz istorije ali i danasnjice mog naroda ali porediti na bilo koji nacin Krstaricu sa komentarima -sarajevo x- portala je besmisleno i smesno. Ono tamo nije fasizam ono je mesavina svih zala ovog sveta nastala u glavama polupismenih fundamentalista.

Nisam rekao da je to isto, već da ima sličan efekat na mene. Naravno, tebi direktno nije upućeno ništa, jer znam kako pišeš i kako razmišljaš.

Shvatam i tvoje ogorčenje. To je logično osjećanje i i ja ga dijelim. Međutim, ja uzrok za čitavo sranye koje se dešava tražim i nalazim u obije strane. Možda ne u istoj mjeri, ali rijetko je kod nas samo jedna strana kriva...

Back