Parkour & Free Running

Stefan Mihajlovic

Početnik
Poruka
35
Otvaram novu temu kako bi vam predstavio sta je to Parkour & Free Running i naravno da kazem novu vest,od skoro postoji i grupa iz Jagodine koja se time bavi i ozbiljno trenira. :)

Sta je Parkour i Free Running, i kako izgleda? :) >

Pisite uopsteno vase misljenje,mozda neka iskustva,a ja cu se potruditi da vam odgovorim na neka pitanja ako imate! :)

Poslednja izmena:
Free running je super, samo ne znam gde bih u Nisu mogao da friranujem, a i nemam s kim.
Drugaciji je stil gradnje na zapadu i kod nas. Njihov stil vise pogoduje free runnig-u.

Ja znam par osoba iz Nisa sa kojima bi mogao da treniras,potrazi malo na netu ili na fb-u grupu USB (cuo si za njih,bili su na ,,Ja imam Talenat").Momci su super,definitivno bi mogao trenirati sa njima (dosta njih bas vezba Free Running i Tricking).Inace nazalost da,mentalitet je cudo,ali trudimo se i ovde to prosiriti. :)

Oleg Vorslav,i dan danas posle 5-6 godina njegovo ime mnogo znaci za Free Running u svetu! :) Mislim da je i sada jedan od najboljih! :) Kod nas u Jagodini jedini problem je sto nemamo pristup Sali,pa nemamo bas gde da vezbamo ove zahtevnije stvari (salto i ostale teske gimnasticarske pokrete),uglavnom vezbamo na pesku ili travi. :) Jagodina je prelepo mesto za Free Running,previse dobrih mesta ! :)

Back