Paris Sant Germain FC

Xa povadio ih seik iako sam mislio da ce ici malo teze ipak pare cine svoje,u francuskoj su nedodirljivi,malo su jos nespremni za ligu sampiona mada videcemo i to za nekih mesec ipo dana koliko su napredovali za takvo takmicenje. Mislim da blan nije tip trenera koji bi im mogao doneti pehar namenjen osvajacu lige sampiona.
 
Zvanično - Bufon otišao, veliki transfer u najavi!

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon završio je svoju misiju u Pari Sen Žermenu.

Pariski ''Sveci'' su to potvrdili ovog popodneva na zvaničnom sajtu, kao i na Tviter nalogu, uz poruku:

''Gospodin i na terenu i van njega, izvanredan saigrač. Želimo ti sve najbolje u budućnost. Ćao Điđi i veliko hvala za sve''
.

On im je uzvratio u sličnom tonu, istakao da je sjajno prihvaćen u Parizu, da nosi lepe uspomene, ali da je sada došlo vreme za kraj njegove avanture izvan Italije.

Bufon je mnoge iznenadio svojom odlukom prošlog leta da se u 40-oj godini iz Juventusa preseli na ''Park prinčeva'', potpisao je ugovort na godinu dana uz opciju produžetka saradnje na još godinu, ali sada je i definitivno jasno da se to neće desiti.

U dresu PSŽ-a je ove sezone upisao 25 nastupa, od toga 17 u šampionatu Francuske, gledali smo ga i na ''Marakani'' protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, gde je zabeležio ukupno pet nastupa ove sezone.

Ipak, ono što sada sledi moglo bi da bude mnogo zanimljivije. Videćemo kakav će biti Bufonov izbor, najverovatnije se vraća u domovinu, ali i Pari Sen Žermen je ovim oslobodio mesto za novog vrhunskog golmana, a spekuliše se da bi to mogao da bude David de Hea.
-
View image on Twitter
View image on Twitter


Paris Saint-Germain

@PSG_inside

https://twitter.com/PSG_inside/status/1136294265674448897

Un gentleman sur et en dehors du terrain et un coéquipier extraordinaire. Nous te souhaitons le meilleur pour la suite
❤️
1f499.png


Ciao e grazie per tutto Grande @gianluigibuffon
1f64c.png

https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1136294265674448897
https://twitter.com/PSG_inside/status/1136294265674448897


--------------------------

Bufon legenda :klap:
 
Veliki preokret u Parizu!

Kako stoje stvari, Adrijen Rabio bi mogao da ostane u Pari sen Žermenu.

Njemu ističe ugovor sa klubom za par nedelja, već dugo flertuje sa brojnim evropskim klubovima, kako je navodno rešio da ne produži saradnju sa "Svecima", a ni uprava kluba iz Pariza više nije htela da razgovara sa vezistom, jer je njihovu ponudu odbio u decembru.

Od tada je odstranjen iz tima, delovalo je da je zaista završio sa Pari sen Žermenom, ali je došlo do preokreta.

Naime, Leonardo se vraća u klub na mesto sportskog direktora, a Brazilac je imao odlične odnose sa Rabioom i voleo bi da sa francuskim fudbalerom nastavi saradnju.

Dvojac je već obavio razgovore, Leonardo je pričao i sa majkom francuskog fudbalera, koja obavlja i ulogu njegovog agenta i rezultat svega je da je Rabio otvoren za nastavak saradnje sa klubom!

Ostaje da se vidi da li će se i konačno dogovoriti, bio bi ovo veliki preokret, Francuz je bio na pragu Barselone, potom je bio velika želja najvećih klubova iz Premijer lige, ali bi posle svega mogao da ostane u domovini.

Videćemo šta će reći i navijači, koji su Rabioa kritikovali zbog odnosa prema klubu u poslednjih šest meseci.

https://www.sportske.net/vest/transferi/veliki-preokret-u-parizu-378663.html
 

Back
Top