Kazite ljudi sta hocete za PH ali svi bi se zamenuli sa njom na jedan da bez razmisljanja. . .
Nije da j enesto volim, a nije ni da je nevolim. . . Bas me briga za njom. . . Letos sam joj slucajno video kucu, nije nesto, ali zato ono malo kola sto sam video ispred kuce. . . Sajam automobila bese. . . E da neko rece da je ona glupa. . . Pa zavisi kako gledas. Ona je rasla u jednom totalno drugacijem okruzenju od nas svih. Njeni roditelji nista nisu radili osim sto su isli po zabavama svaki dan u nedelji, budili se posle podne i zajedno sa njima vodili njenu sestru i u nju. Stalno putovala tamo vamo i u takvom okruzenju, da okruzena sve sa ljudim koji verovatno ne bi znali da prebroje koliko para imaju da im to neko naredi, nije ni cudo sto gomilu stvari u zivotu nije znala. I sada vicete za nju da je glupa, zamenite se malo sa njom. Zamislite recimo koliko bi vi znali da ste bili na njenom mestu. Sta mislite da je on akao klinka isla da klosari ulicama?! Tako da malo pogledjte i to pa cete videti da ona i nije tako glupa (ako nista drugo pogledajte sta devojka vozi pa ce vam i to nesto reci). . . U ostalom ni mi nismo nista pametniji u odnosu na svet u kome zivimo. . . Tako ni ona nije nista pametnija za svet u koji ona zivi. . .