Pare pare pare!!! Opsesija!!!

Gde li je sad tata Krvolok....ovo mu je vecita inspiracija....
Ma, ne stavljaj mi so na ranu ljutu !!!
Svojevremeno smo ovaj tu " Totalni opoziv " i ja prihvatili Perinu ponudu da nas izvede na piće, i .... pa, ..., da ne dužim, samo zahvaljujući mom poznanstvu sa vlasnikom lokala, izvukli smo se sa 3 dana pranja sudova, čišćenja objekta, a samo subotom smo morali da žongliramo, gutamo vatru i izvodimo predstavu, za kafanske goste, sa dresiranim majmunom ( to je bilo zbog cene onih malih soda, kojima se Pera osvežavao uz uobičajeni dupli vinjak, u količinama :lol: !!! ) !!! :-?

a zasto neko stalno dize pericine teme :)

MA ja mislim da je ovo jedna od 10 NAJBOLJIH tema foruma... :lol:

Sa njom se pocela cela ERA pod nazivom 4160 kinti...

Digresija - udjem ja u neku radnju za kompjutere bas u to vreme, i pitam posto je neka ploca, i riba mi kaze i ja zapisem. I izadjem napolje i kao ajde da jos jednom vidim posto je i da li vredi a ono cena 4160 :lol:

Једно време га је било свуда по граду.

А једном приликом тако одем ја у Карловце на Грожђенбал, певао Георгијев, и у оној маси људи - ето Перице!

А сад је нестао, ко зна да ли је у НС уопште.

Ma, ne stavljaj mi so na ranu ljutu !!!
Svojevremeno smo ovaj tu " Totalni opoziv " i ja prihvatili Perinu ponudu da nas izvede na piće, i .... pa, ..., da ne dužim, samo zahvaljujući mom poznanstvu sa vlasnikom lokala, izvukli smo se sa 3 dana pranja sudova, čišćenja objekta, a samo subotom smo morali da žongliramo, gutamo vatru i izvodimo predstavu, za kafanske goste, sa dresiranim majmunom ( to je bilo zbog cene onih malih soda, kojima se Pera osvežavao uz uobičajeni dupli vinjak, u količinama :lol: !!! ) !!! :-?

Ма да нисте ви криви за Перин нестанак? Нешто ми је ту сумњиво, нестао је убрзо после вашег чувеног изласка.:lol:

Једно време га је било свуда по граду.

А једном приликом тако одем ја у Карловце на Грожђенбал, певао Георгијев, и у оној маси људи - ето Перице!

А сад је нестао, ко зна да ли је у НС уопште.

el ziv covek ebote :shock:

Ма да нисте ви криви за Перин нестанак? Нешто ми је ту сумњиво, нестао је убрзо после вашег чувеног изласка.:lol:
Ooooooo, Booooože, samo da u restauraciji grada ne raskopaju, nekim slučajem, i Prokino betonsko dvorište, na Telepu, svašta nešto smo mi tamo onako, uskladištili ... :-D

Back