T
Totalni Opoziv
Gost
ih habe kajne geld bat ih habe grose erekcion![]()
Nije "bat" nego "aber"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ih habe kajne geld bat ih habe grose erekcion![]()

Ma, ne stavljaj mi so na ranu ljutu !!!Gde li je sad tata Krvolok....ovo mu je vecita inspiracija....
!!! ) !!! :-?
ja se ne bunima zasto neko stalno dize pericine teme![]()

a zasto neko stalno dize pericine teme![]()

ma ne bunim se ni ja nego me zanima odakle taj trend dizanja njegovih tema,mozda covek planira neki kambek u velikom stiluja se ne bunim![]()
ma ne bunim se ni ja nego me zanima odakle taj trend dizanja njegovih tema,mozda covek planira neki kambek u velikom stilu
inace vi novosadjani el srecete pericu po varosi?
nedostaju mi one njegove seksi nozice i jebacki pogled![]()

dobro.a moje ti kao nisu dovoljne...sram te bilo stidi se![]()

dobro.
stidim se![]()

Ma, ne stavljaj mi so na ranu ljutu !!!
Svojevremeno smo ovaj tu " Totalni opoziv " i ja prihvatili Perinu ponudu da nas izvede na piće, i .... pa, ..., da ne dužim, samo zahvaljujući mom poznanstvu sa vlasnikom lokala, izvukli smo se sa 3 dana pranja sudova, čišćenja objekta, a samo subotom smo morali da žongliramo, gutamo vatru i izvodimo predstavu, za kafanske goste, sa dresiranim majmunom ( to je bilo zbog cene onih malih soda, kojima se Pera osvežavao uz uobičajeni dupli vinjak, u količinama!!! ) !!! :-?

narodnjak neki a?ja sam malu naucio reda kad se ljubi da se ne ujeda![]()

Једно време га је било свуда по граду.
А једном приликом тако одем ја у Карловце на Грожђенбал, певао Георгијев, и у оној маси људи - ето Перице!
А сад је нестао, ко зна да ли је у НС уопште.

Једно време га је било свуда по граду.
А једном приликом тако одем ја у Карловце на Грожђенбал, певао Георгијев, и у оној маси људи - ето Перице!
А сад је нестао, ко зна да ли је у НС уопште.
Ма да нисте ви криви за Перин нестанак? Нешто ми је ту сумњиво, нестао је убрзо после вашег чувеног изласка.![]()

Ooooooo, Booooože, samo da u restauraciji grada ne raskopaju, nekim slučajem, i Prokino betonsko dvorište, na Telepu, svašta nešto smo mi tamo onako, uskladištili ... :-DМа да нисте ви криви за Перин нестанак? Нешто ми је ту сумњиво, нестао је убрзо после вашег чувеног изласка.![]()
Ooooooo, Booooože, samo da u restauraciji grada ne raskopaju, nekim slučajem, i Prokino betonsko dvorište, na Telepu, svašta nešto smo mi tamo onako, uskladištili ... :-D

Ma, to je Bijeljinski stil rada !!!a gerberi?![]()