Pare pare pare!!! Opsesija!!!

Aj posto ovde vole slucajeve da prepricam jedan od druga jednog:

Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...

A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?
PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.

a ta devojka je klasicno djubre. o cemu god da ona razmislja, djubre je.

zao mi je ali jace je od mene :D
novcanica od 4180dinara:D

Hani, hani... 4160!!!

Anakin jesi ti procitala bar ijedan post?
Ajd reci ti nama kako bi ti postupila? Imas 4160 din i dodje ti ceh 180.... Sta ti uradis? Da vidimo tvoju mudrost 20 din... Lele pacenice opterecene...20 din im je u glavi...
BTW na zapadu ne ostavljaju ni cent...koliko sam ja video. A drugo baksis je dobrovoljna stvar. Trece to su ciganska posla razmecati se sa parama. A cetvrto ne radi se uopste o baksisu na ovoj temi, vec o opterecenoscu parama... kao sto vidimo...

E ovoj elegendaran tema sa jos legendarnijom cifrom... 8)

A ako se pitate kako sa 4160 dinara evo i odgovora... :lol:

http://forum.krstarica.com/threads/87873&highlight=4160+dinara

jeste ali cu morati da nosim plavu periku i spicaste cipele na stiklu.
znala sam da postoji neka koska :(

a i onda cu biti visa od tebe,a kako ja da dozvolim da mi plati neko ko je nizi od mene,osecala bih se ko eksploatator a ja sam dusa od coveka ne znam kako bih to prezivela :(

:? Uh nemoj periku :shock:

Pa ako si "previsoka" :lol: onda nemoj preterivati sa stiklama, a koji cm nece biti problem... ;)

Back